Meghibásodott az ipari berendezés alkatrésze, és fontos minél hamarabb pótolni? Javításra van szükség, amihez szintén tudnia kell, hogy pontosan milyen a fémszerkezet összetétele? Színképelemzéssel rövid idő alatt kaphatja meg az információt, a korszerű technológiának köszönhetően kis helyen sem okozhat gondot a feladat elvégzése.

Az ipar minden területén szükség van a fémekből készült berendezésekre, különféle szerkezetekre, amelyeknek meg kell felelniük a magas szintű elvárásoknak. Ennek érdekében a szakemberek ötvözik a különböző fémeket. Rendszeres karbantartással, és helyes használattal hosszú időn keresztül megőrizhető a kiváló állapotuk, azonban a régi berendezések esetében előfordulhat rendellenesség. Ilyenkor megoldható a probléma a hibás alkatrészek cseréjével, hegesztéssel, és egyéb módon történő javítással, azonban ehhez ismerni kell a szerkezetek összetételét. Csak akkor tudja a teendőket gond nélkül ellátni, ha tisztában van vele, milyen tulajdonságú anyagokról van szó. Színképelemzéssel megállapíthatja, és hamar sor kerülhet a beavatkozásra. Anyagazonosításra és anyag szétválogatásra egyaránt kiváló megoldás a színképelemzés, amit célszerű keménységméréssel kiegészíteni. A színképelemzés, más néven spektroszkópia lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű pótlását, a szerelést bármilyen környezetben.

Pótolja a hiányzó alkatrészeket, és végezze el a javítási munkálatokat gördülékenyen! Pontos képet kaphat a régi berendezéséről, és probléma nélkül kerülhet sor az elemek cseréjére, vagy a javító munkálatokra, ha kihasználja a színképelemzés előnyeit! Ebben nyújt segítséget a R.U.M. Testing Kft. csapata, akik korszerű módszerekkel végzik az ipari anyagvizsgálatokat. Kézi spektroszkópos vizsgálattal a szűkös helyeken is sikerrel járnak. Tudjon meg többet a színképelemzésről, és informálódjon más vizsgálatokról is a www.rumtesting.hu weboldalon! Jelezze egyéni igényeit, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!