Javában tart a tavasz, rengeteg fa virágzik, de lassan minden növény ki fog hajtani. Már szinte mindegyikükben megindult a rügyezés, és hamarosan a kései fajták is megmutatják majd a legszebb formájukat. Ez azonban azt is jelenti, hogy akinek kertje, veteményese vagy gyümölcsöse van, annak egyre több munkája is lesz. Szerencsére már számos olyan kerti szerszám, eszköz kapható, amikkel felgyorsíthatjuk, sőt, hatékonyabbá is tehetjük a kerti munkákat. Ezek közé tartozik a permetezőgép is, amit mindenképp érdemes beszerezni a kártevők elleni védekezéshez.

permetezőgép használata sok esetben egyenesen nélkülözhetetlen. Ahhoz, hogy a növényeket megvédhessük az őket fenyegető betegségek, kártevők elől, szükség van permetezésre. Ez persze kézi munkával is elvégezhető, azonban, ha nem csupán néhány négyzetméterről vagy egy-két fáról van szó, akkor igen hosszadalmas lesz permetezőgép használata nélkül. A készülékkel gyorsan lehet haladni, a kezelése pedig egyszerű. Ajánljuk akár magánkertekben történő használatra is, de nagyobb veteményesekben, gyümölcsös és virágos kertekben mindenképp érdemes kihasználni az előnyeit. A permetezőgéppel a kisebb növényeket és a nagyobb fákat is néhány perc alatt elláthatjuk az egészségük védelmét biztosító szerrel. Nagyon fontos azonban, hogy a permetezést úgy csináljuk, hogy ne ártsunk vele magunknak és a környezetünknek, kizárólag csak a kártevőknek. Ennek érdekében mindig tartsuk be a vegyszeren lévő használati utasítást, öltözzünk védőruhába! Ne permetezzünk szeles időben! Figyeljünk rá, hogy ne ártsunk a méheknek, ennek érdekében virágzó fát csak nagyon indokolt esetben permetezzünk! Ha elkerülhetetlen a permetezés virágzási időben, akkor végezzük alkonyatkor a munkát, amikor a méhek már befejezték az aznapi tevékenységüket.

permetezőgép hasznos eszköz, amit megéri beszerezni. Cégünk többféle permetezőgéppel áll rendelkezésre, melyek megtekintéséhez kattintson a www.bi-bor.hu honlapra! Ha kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk a +36 72/200-380-as telefonszámon vagy az info@bi-bor.hu e-mail címen!