Manapság a környezetvédelem és az energiatakarékosság miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend a napelem telepítés, ennek ellenére az ingatlantulajdonosok többsége még nem tudja eldönteni, hogy éljen-e napelemes rendszerek biztosította előnyökkel, hiszen köztudott, hogy a napelem beépítéssel kapcsolatban igencsak jelentős beruházási költséggel kell számolni.

Mivel a szakemberek is tisztában vannak e tényezővel, igyekeznek mindig pontosan és körültekintően tanácsot adni a napelemes rendszerekkel kapcsolatban. Azonban mindezt megelőzően, kezdeti iránymutatásként nagy segítségünkre lehet a napelem kalkulátor, amely megmutatja, hogy körülbelül mekkora rendszerre van szükségünk.

Ahhoz, hogy a napelem kalkulátor hiteles információkkal szolgálhasson, fontos tudni az érintett háztartás éves villamos energia fogyasztását, amiből kiszámolható, hogy pontosan mennyi energiát használnak fel a háztartásban élők, ebből pedig már könnyen kikövetkeztethető, hogy mennyi napelem modulra van szükség. Itthon az egyes területeken eltérő az éves napsütéses órák száma, ezért a lakóhelyet is szükséges figyelembe venni a számításkor, ennek köszönhetően könnyedén megállapítható, hogy nagyságrendileg milyen teljesítményre lehet számítani a napelemes rendszerekkel kapcsolatban.

Ha már kiszámolta napelem kalkulátorral, hogy mire számíthat, és meghozta döntését, esetleg szüksége van segítségre e téren, keresse bizalommal cégünket, a Gershoj Energia Kft.-t! A színvonalas szolgáltatásokat garantáljuk! További információkért keresse fel honlapunkat a www.gershojenergia.com webcímen, kérdés esetén pedig hívjon minket bátran telefonon, a +36-30-894-6152-es számon, vagy írjon e-mailt az info@gershojenergia.com címre!