Sűrített levegő előállítására van szüksége, és szeretné a lehető legjobb eszközt használni ennek céljából? Eltérő tulajdonságú és teljesítményű kompresszorok széles választéka áll rendelkezésére, melyek közül fontos, hogy a felhasználási terület szerint válassza ki berendezését.

A kompresszorok olyan gázszállító berendezések, melyekben levegőt, egyéb gázokat sűrítenek össze, nagy nyomás elérése céljából. A sűrített levegő felhasználását tekintve rengeteg általános célt ismerünk, valamint a hűtőrendszerekben és a gázok cseppfolyósítása esetében is gyakran használhatóak. Az ideális kompresszor meghatározása attól függ, hogy pontosan milyen területen fogjuk alkalmazni.

  • A dugattyús kompresszorok a térfogat kiszorításának elvén működnek, továbbítva a gázt a szívótérből a munkatérbe. A levegő sűrítése történhet egy, de akár két dugattyúval is. Leggyakrabban barkácsolással foglalkozó kis- és középipari vállalkozási területeken találkozhatunk velük, ugyanis egyszerű kialakításuknak köszönhetően költséghatékony eszközhöz juthatunk általuk.
  • A másik legismertebb típus a kompresszorok világában a csavarkompresszor, amit a sűrített levegő folyamatos igénye esetén célszerű választani a hatékony munka teljesítése érdekében.
  • Élelmiszerek, elektronikai cikkek és gyógyszerek gyártásával foglalkozó területeken, valamint laboratóriumokban legfőképp a spirálkompresszort részesíthetjük előnyben, hiszen olajmentes, kifogástalan minőségű sűrített levegőre van szükségünk, amit más kompresszorokkal rendkívül nehéz biztosítanunk.

Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk a kompresszorok tulajdonságairól, hogy tevékenységünk során biztosan el tudjuk dönteni, melyik a számunkra tökéletes eszköz.

Megbízható kompresszorok különféle típusaival áll rendelkezésére cégünk, a Kompresszor-Technika Kft.! Nem csak berendezéseket kínálunk, hanem javítási igényét is jelezheti felénk. Amennyiben hosszútávon helytálló termékekre van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár! Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról és az általunk kínált kompresszorok típusairól a www.kompresszor-technika.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon magas minőségű kompresszorokat a felhasználási területnek megfelelően! Felmerülő kérdéseivel és beszerzés ügyében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-411-911–es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!