Mezőgazdasági gépekkel dolgozik, amelyek nélkül elképzelhetetlen a munkafolyamatok teljesítése? Igyekszik az alkatrészek állapotát rendszeresen ellenőrizni? Nem kerülheti el a figyelmét a mezőgazdasági ékszíj, hiszen ennek a minősége és az állapota meghatározó tényező.

A mezőgazdasági tevékenység során nélkülözhetetlenek azok a korszerű gépek, berendezések, amelyek egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a munkavégzést. A szerkezeti egységek hajtására szolgálnak az ékszíjak. A speciális körülmények között működő mezőgazdasági ékszíjak kiválasztásakor tisztában kell lennie azzal, hogy rendkívül szélsőséges körülmények között kell helytállniuk. Hatalmas terhelésnek vannak kitéve, ezért egyáltalán nem mindegy, pontosan milyen típusú ékszíjat szerel fel, és milyen gyakran ellenőrzi az állapotát. A magas profilú mezőgazdasági ékszíj alkalmas a magas fordulatszám és nyomaték átvitelére. A hajtószíjak lehetnek szimplák és átlapoltak. Fontos, hogy tisztában legyen az ékszíjak közötti különbségekkel. A különböző alkalmazások, felépítmények egymástól eltérő eszközöket követelnek meg. A gépek meghibásodása, leállása komoly veszteségekhez vezethet, ezért fontos, hogy minél hamarabb elérje a megfelelő alkatrészeket.

Ha cégünket, a Tagex Hungária Kft.-t választja, kiváló minőségű mezőgazdasági ékszíjat használhat. Géptípusonként cikkszám szerint, a gyártók előírásainak megfelelően kínálunk kifogástalan termékeket. Bármilyen gépet alkalmaz, nálunk megtalálhatja a legtökéletesebb alkatrészeket hozzá. Részletes információt adunk az eszközökről, és segítjük abban, hogy hosszú időn keresztül tudjon gördülékenyen, hatékonyan és probléma nélkül dolgozni. Olvasson részletesen a mezőgazdasági ékszíjakról, és tudjon meg többet szakembereink tevékenységéről a www.tagex.hu internetes oldalunkon!

Végezze a munkáját eredményesen és gazdaságosan! Használjon olyan gépeket és berendezéseket, amelyek elősegítik a feladatok akadálynélküli, sikeres teljesítését! Biztosítson kiváló minőségű mezőgazdasági ékszíjat, ami lehetővé teszi a problémamentes munkavégzést! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon bennünket a 06-74-413429-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a tagex@tagex.hu e-mail címünkre!