Beépített szerkezet alapos vizsgálatára van szükség? Hegesztési varratok hőkezelése után szeretne ellenőrzést végezni? Számos esetben lehet szükség fém keménységmérésre, amit a helyszínen is megoldhat egyszerűen, ha hozzáértő szakemberekkel veszi fel a kapcsolatot.

Az ipar minden területén megtalálhatóak a fémek, hiszen ezekből készülnek a különféle feladatok ellátásra alkalmas szerkezetek, rendszerek. Egyedi eszközöket is gyártanak a szakemberek, amelyekkel könnyen elláthatóak a teendők az adott környezetben.

Annak érdekében, hogy megfelelően, az előírások és az igények szerint történjen a működtetés, nagy szükség van az anyagok állapotának vizsgálatára. Speciális módszerekkel időben kideríthető a meghibásodás, a sérülés, a repedés, így sor kerülhet a javításra vagy a cserére.

Többféle eljárás könnyíti meg az ipari területek üzemeltetését. Az egyik gyakori és lényeges módszer a fém keménységmérés. Túl nagy minta, hegesztési varratok hőkezelése, beépített szerkezetek esetében, és sok más helyzetben érdemes ezt választani.

A fém keménységmérés során ütőmű stabil elhelyezésére kerül sor, és egy kijelölt mérési ponton több ütés eredményét átlagolják a szakemberek. Lényeges a fémtiszta, szennyeződés- és rozsdamentes, száraz felület. Csak ilyen állapotban végezhető el a munkálat, ugyanis ez a feltétele a pontos mérési eredménynek.

Biztosítsa a zavaró körülményektől mentes környezetet, hogy sor kerüljön a megbízható ellenőrzésre! Bízza ránk a fém keménységmérést, amit felkészülten és gördülékenyen elvégzünk a megadott helyszínen! Cégünk, a R.U.M. Testing Kft. speciális módszerek alkalmazásával foglalkozik, többek között ezzel a feladattal is.

Célunk, hogy a rendszerek minden egyes eleme kiváló állapotban működjön, ezért elengedhetetlenek a rendszeres és alapos vizsgálatok. Minden általunk nyújtott lehetőségről informálódhat a www.rumtesting.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4058934-es telefonszámon, valamint az iroda@rumtesting.hu e-mail címen.