Nagy odafigyelést, hozzáértést és precíz munkavégzést igénylő feladatai teljesítéséhez egyedi kialakítású fogaskerekekre van szüksége? Legjobb, ha a fogaskerék gyártás területén tapasztalt, speciális kéréseknek megfelelően dolgozó szakemberek segítségét kéri, így nem kell aggódnia az esetleges nehézségektől, és határidőn belül végezhet eredményes munkát.

A fogaskerekek olyan gépelemek, melyek speciálisan kialakított fogazatukkal tökéletesen alkalmasak a tengelyek közötti kapcsolat fenntartására úgy, hogy eközben a fordulatszámot is módosíthatják. Többféle szempontból csoportosíthatjuk őket. Megkülönböztetésük függ a geometriai alakjuktól, a fogazatuk kialakításától, valamint a tengelyük helyzetétől. Fontos, hogy a fogaskerekek gördülése csúszás nélkül történjen, ami több tényezőtől függ.

A fogaskerék hajtóművek a fordulatszám és a forgatónyomaték átalakításának feladatát látják el. Segítségünkre vannak akkor is, ha a forgásirány megváltoztatására van szükség. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen feladatokat szeretnénk végrehajtani, elengedhetetlen az igények szerinti, speciálisan kivitelezett fogaskerekek alkalmazása. Találhatunk olyan céget, ahol a fogaskerék gyártását elképzelésünk szerint, a megadott paramétereket szem előtt tartva, magas minőségű munkát végezve vállalják.

Egyedi alkatrészek és fogaskerekek gyártása kapcsán cégünknél, a Rák és Rák Fogaskerékgyártó Bt.-nél a legjobb helyen jár! Készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen kialakítású eszközre van szüksége. Fogaskerék hajtóművek elkészítését is ránk bízhatja, valamint javítás igénye esetén szintén segítségére vagyunk. Látogasson el a www.fogaskerekek.hu internetes oldalunkra, és informálódjon bővebben szolgáltatásunkról!

Alkalmazzon hosszútávon megbízható fogaskerekeket, végezze munkáját gördülékenyen! Fogaskerék gyártással kapcsolatos speciális igényeivel és kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-285-8001-es telefonszámunkon, vagy az info@fogaskerekek.hu e-mail címünkön!