A tachográf minden szállítmányozó cég fontos eszköze, rengeteg adatot ment és lehetővé teszi a gördülékeny, biztonságos munkavégzést, ezért nélkülözhetetlen nap, mint nap. Probléma esetén a tachográf javítását tanácsos egy tachográf szerviz felkészült szakembereire bíznia, hogy minél előbb újra használatba vehesse!

A tachográf adatmentés segítségével támogathatjuk a járművezetőket abban, hogy betartsák az előírásokat a közforgalomban. Emellett pedig részletes és hasznos információkat nyújtanak nekünk, amelyek alapján folyamatosan tájékozódhatunk a járművezetőkről és az adott járművek használatáról. Meghatározott időközönként szükséges ellenőriztetnünk tachográfunk működését, amit legjobb, ha tachográf szervizben végeztetünk. Fontos, hogy minden tekintetben kifogástalanul, előírásszerűen használhassuk a készüléket, ezért tanácsos mindenképp szakemberekkel végeztetnünk az átvizsgálást.

A tachográf javítására akkor van szükség, ha valaminek a regisztrálását nem teljesíti gond nélkül, illetve nem mutatja jól az információkat. A belső plomba megnyitása miatt kizárólag erre szakosodott, a hatóság által elfogadott tachográf szerviz végezheti a javítást. Az arra jogosult cégek teljesíthetik a tachográf adatmentést is annak érdekében, hogy készülék cseréje esetén is hozzáférhetőek legyenek az információk. Ha nagy figyelmet fordítunk a tachográf karbantartására, elkerülhetjük a problémákat, és hosszabb ideig, nehézségek nélkül használhatjuk!

A közúti balesetek megelőzésére és a sofőrök egyszerű ellenőrzésére használatos tachográf rendellenes működése esetén tachográf szervizünk megbízható segítséget nyújt! Tachográf karbantartása, javítása és adatmentés esetén is állunk rendelkezésére! Látogasson el a www.kunstartachograf.hu weboldalra, és tájékozódjon bővebben szolgáltatásunkról!

Támogassa munkatársai biztonságát, fordítson kiemelt figyelmet a tachográf karbantartására! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!