Olyan megbízható céget keres, amely minőségi olasz nyomás- és hőmérsékletmérők, kapcsolók és távadók értékesítésével foglalkozik? Forduljon bizalommal a Saga Kft.-tez! Többet szeretne megtudni a nyomásmérők pneumatikai alkalmazásáról, illetve a pneumatikáról? Segítünk!

Ön is biztosan tudja: a pneumatika rendszerekben vagy levegővel vezérelt gépekben sokszor használnak helyi kijelzésre nyomásmérőket. Ilyen esetekben tökéletesen megfelel a rézmérőműves műanyag házas nyomásmérő használata. Miért? Ezen mérők telepíthetők pneumatikus gépek belsejébe, kis méretüknél fogva beférnek akár a burkolat alá is.

Fontos kiemelni, hogy az ilyen nyomásmérők használhatók továbbá
– kompresszorok
– és egyéb más pumpák nyomás értékeinek kijelzésére.

Termékeink között találhat ilyen nyomásmérőket, de fontos kiemelni, hogy ezen termékek esetében a minimum rendelés 50 darab, éppen ezért ajánljuk kompresszor gyárak, összeszerelő üzemek vagy éppen szervizek figyelmébe, hiszen így nagy mennyiséghez juthat hozzá roppant kedvező áron!

Természetesen arra is van megoldás, ha műszer lapba vagy egy kezelő panelbe szükséges a nyomásmérőket beépíteni. Ez hogy történik? Ilyenkor a mérőt ellátják egy krómozott peremmel és egy hátsó rögzítő füllel, ezek segítségével pedig könnyedén beépíthetjük a kívánt helyre. A rögzítő fülnél egyszerűbb, ugyanakkor kevésbé elegáns megoldás az elülső rögzítő perem három furattal.

pneumatikai alkalmazásokhoz az alábbi termékeket ajánljuk kínálatunkból:
– Strumentazione Dn 40mm-es nyomásmérő G1/8″ alsócsatlakozás,
– Strumentazione Dn 40mm-es nyomásmérő G1/8″ hátsó csatlakozás,
– Strumentazione Dn 50mm-es nyomásmérő “U” bilincses és G1/8″ hátsó csatlakozás,
– Strumentazione Dn 40mm-es nyomásmérő 3 lyukas első peremes és G1/8″ hátsó csatlakozás.

Többet szeretne megtudni a pneumatika rendszerekről? Kíváncsi az elérhető nyomásmérő-kínálatunkra? Rendelni szeretne? Kérjük, látogasson el oldalunkra, a www.nyomasmero.com-ra, ahol minden fontos további információt megtalálhat! Amennyiben kérdései / kérései támadnak, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén! Hívhat minket a +36-1-264-9167 telefonszámon, de írásban is kapcsolatba léphet velünk! Ebben az esetben kérjük, írjon nekünk e-mailt a sales@sagakft.hu címre, szakembereink így minden apró részlet megválaszolásában maximálisan a segítségére lesznek!