higiéniai gyorstesztek lényege a szinte azonnali szűrés, amit többféle mikroorganizmusra lehet elvégezni. Annak érdekében, hogy minden iparágban megoldható legyen az egyszerű mintavételezés és a gyors eredményhez jutás, többféle higiéniai gyorsteszt áll rendelkezésre.

Egy sertés, marha, vagy baromfi tenyésztelepen viszonylag könnyedén képes egy betegség terjedni, hiszen a zsúfoltság és az állatok egymással való folyamatos érintkezése ezt igencsak megkönnyíti. Akár gyógyítható, akár végzetes fertőzésekről van szó, ezek kimutatása elengedhetetlen nem csak a biztonságos üzletmenet, de az állatok jólléte miatt is. Ennek legegyszerűbb eszköze a higiéniai gyorsteszt.

higiéniai gyorsteszteket a leggyakrabban előforduló baktériumfertőzések elkerülése érdekében érdemes használni az élelmiszeripar és az állattartás különböző területein. A Salmonella, a Mastit, vagy az E. coli baktérium például könnyen kimutatható egy kifejezetten az adott baktériumra kifejlesztett higiéniai gyorsteszt segítségével, így megelőzhetőek a fertőzések, illetve megakadályozható azok állatállományon belüli továbbterjedése.

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. többek között higiéniai gyorstesztek széles kínálatával is várja vásárlóit. Nálunk megtalálható többek között az E. coli, a Mastit, vagy a Salmonella gyorsteszt is, de elérhető olyan higiéniai gyorsteszt-csomag is, amellyel többféle kórokozó is kimutatható. Higiéniai gyorstesztjeink akár kevesebb, mint 8 óra alatt eredményt produkálnak, akár 12 hónapig felhasználhatóak, és kedvező áron megvásárolhatóak. Bármilyen higiéniai gyorstesztre van szüksége, érdemes hozzánk fordulnia. Amennyiben további információra lenne szüksége a higiéniai gyorstesztekkel kapcsolatban, látogasson el a www.bentleylabor.hu címen megtalálható weboldalunkra, és olvasson bővebben a témáról!

Ha kérdése merülne fel a higiéniai gyorstesztekkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-22-414-100-as telefonszámunkon, vagy a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címünkön!