A kertek rendezése során gyakran nagy mennyiségű zöldhulladék gyűlhet össze. Sokan ezt komposztáláshoz használják fel, hiszen ez jót tesz a talajnak. A komposzt vízmegkötő hatására javulhat a talaj szerkezete, vízháztartása, ami pedig a növények fejlődésének szempontjából lényeges.

Sajnos egyeseknek igen korlátozottak a lehetőségeik a komposztálást illetően, elsősorban a telek méretei miatt. Nem ritka az sem, hogy olyan mennyiség gyűlik össze a zöldhulladékból, amit már nem lehet megfelelően felhasználni. Bármelyik esetről is legyen szó, mindenképp megoldást kell találni a gallyak, levelek eltávolításához, hiszen a zöldhulladék nagy mértékben rontja az összképet.

Ez esetben érdemes a Gávai Ágdarálás csapatához fordulni a zöld hulladék elszállításért. Ez a legkényelmesebb és legegyszerűbb formája annak, hogy az emberek megszabaduljanak az összegyűlt mennyiségtől. Nagy előnye, hogy nem kell kompromisszumot kötni a zöldhulladék látványával azért, mert az ember valamilyen okból kifolyólag nem tud komposztálni.

A Gávai Ágdarálás csapata rugalmas, megbízható szolgáltatást kínál a zöld hulladék szállításhoz. Nagyon hamar meg lehet szabadulni a feleslegessé vált mennyiségtől, így a telek szép és rendezett lehet. Ugyan még van egy kis idő tavaszig, de sokan már most a szezon kerti munkálatait tervezik, amikor is szükség van a terület rendezésére is. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy ne halmozódjon fel zöld hulladék a munkálatok után.

A tavaszi kertrendezés, csinosítás után is bátran lehet fordulni a Gávai Ágdaráláshoz, így az emberek gondtalanul élvezhetik majd munkájuk gyümölcsét. Legyen Ön is az ügyfelünk, szakszerű segítséget nyújtunk a zöldhulladék szállításhoz! Megbízhatók vagyunk, munkánkat körültekintően végezzük.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, amit a www.agdaralasolcsongavai.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon a +36-70-389-1565-ös számon, vagy írjon üzenetet a gavai67@indamail.hu e-mail címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.