Aki üzletet vezet, tisztában van vele, mennyire fontos a vevőcsalogató látvány az árukkal kapcsolatban. Csemegeboltok esetében különösen igaz ez, hiszen a felvágottakat és sajtokat ízlésesen, gusztusosan kell elrendezni, hogy a vevők felfigyeljenek a termékekre. Ezek a típusú élelmiszerek ugyan tömbösített formában is megvásárolhatóak, de a legtöbb vevőnek nincs szüksége félkilós vagy kilós kiszerelésekre, ezért szükséges az árukat szeletekben is kínálni!

A leheletvékony szeletek csakis minőségi szeletelőgépekkel kivitelezhetőek, amelyek egyetlen üzletláncból, csemegepultból sem hiányozhatnak, hiszen a gépek olyan szabályos szeleteket vágnak, amelyet egy ügyes emberi kéz sem tud megalkotni! Természetesen nemcsak a csemegepult látványáért szükséges használni a szeletelőket, hanem a vevők miatt is, hiszen biztos lehet benne, hogy többségük igényt tart arra, hogy finom, vékony szeletekben élvezhessék a sajtok és felvágottak ízét.

Minden olyan funkcióval rendelkeznek a szeletelőgépek, amelyek megkönnyítik a folyamatot, többek között számlálják a szeleteket és automatikusan leállnak, ha az áru kifogyott a gépből. A készülékek biztonsággal üzemeltethetők, ezáltal semmilyen baleset nem érheti a gép használóját működés közben.

A szeletelőgépek nemcsak a csemegeüzletek és a nagyobb áruházláncok kiváltsága, hanem a különböző vendéglátóegységeké is. Ha éttermet vagy szállodát üzemeltet, és vendégeit szemet gyönyörködtető fogásokkal szeretné megörvendeztetni, mindenképp szüksége lesz korszerű szeletelőkre, hiszen a készülékeknek köszönhetően ízlésesen tálalhatja a hidegkonyhai fogásokat.

Ha minőségi szeletelőgépet szeretne vásárolni, keresse cégünket, a Kőlux Kft.-t! Látogasson el www.ma-ga.hu weboldalunkra, és ismerje meg készülékeinket közelebbről! Termékeinket érintő kérdés esetén hívjon minket bizalommal a 06-20-957-4553-mas telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@ma-ga.hu címre, munkatársaink szívesen segítenek Önnek!