Amikor új tetőablakok kerülnek kiválasztásra egy építkezés vagy felújítás során, nagyon fontos, hogy az ingatlantulajdonosok ne adjanak lejjebb az igényekből. Ilyenkor mindenképp a tartósságot, megbízhatóságot kell előtérbe helyezni, nem véletlenül, ugyanis jobban belegondolva a tetőtéri ablakok vannak igazán kitéve a szélsőséges körülményeknek.

Megbízható tetőtéri ablakok, amik növelik a komfortérzetet

A tetőablakokat egész évben különböző hatások érik, elég csak a fagyra, nagy csapadékra vagy az erős napsütésre gondolni. Minden káros, külső tényezőnek muszáj ellenállniuk, mert csak így tudnak gondoskodni a maximális komfortérzetről.

Ebből a szempontból a Velux tetőablakok biztosan nem okoznak csalódást. A márka neve a többség számára nem ismeretlen, hiszen a Velux termékei a legelterjedtebbek ezen a területen.
Ezekkel a nyílászárókkal bátran lehet hosszú távra tervezni, mert élettartamuk minimum 25 év. Olyan anyagból, technológiával kerülnek legyártásra, amik garantálják azt, hogy a tetőablakok ellenálljanak a legszélsőségesebb körülményeknek is.

Velux termékek, amik már bizonyítottak

Tény, hogy a tetőablakok kínálatában is sokféle gyártóval lehet találkozni, azonban, ha a vevők szeretnének biztosra menni, mindenképp érdemes a Velux termékeket választani. A márka mögött több, mint 60 év tapasztalat áll, éppen ezért a gyártó pontosan tudja, hogy mire van szükség a megbízható, tartós tetőablakok előállításához.

Válasszon olyan terméket, ami már számtalanszor bizonyított, szerezze be Velux tetőablakait mihamarabb a BAU-LUXUS Kft.-tól! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a nyílászárókról, rólunk, amit a www.tetoablakbeepites.hu címen ér el. Kiváló ajánlatokkal várjuk az ügyfeleket, rugalmasak, megbízhatók vagyunk, velünk bátran számolhat a felújítás, építkezés során.

Ha kérdezni szeretne a termékekről, vagy rendelne, keressen fel bennünket telefonon a +36-20-314-6148-as számon, vagy küldjön e-mailt a bau.luxus@t-online.hu címünkre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.