A nyári estéken a szúnyogok távoltartása különböző védelmi eszközök nélkül nehezen kivitelezhető, ezért mindenképp gondoskodni kell beszerzésükről. Az első és legfontosabb, hogy az összes nyílászáróra szúnyoghálót szereltessünk fel, ilyenkor a bejárati ajtók védelméről se feledkezzünk meg!

A szúnyogháló ajtókra számos megoldás létezik, eldönthetjük, hogy hagyományosan nyíló szúnyogháló ajtót szeretnénk, vagy pedig pliszé, vagyis harmonikaszerűen, oldalirányba elhúzható típust, vagy esetleg a szintén oldalra eltolható szúnyogháló ajtó lenne-e a megfelelő választás számunkra.

Ha a hagyományos szúnyogháló ajtó mellett döntünk, figyelembe kell venni nyitás során elfoglalt teret, tehát abban az esetben ajánlott ezt a típust választani, ha kellő mennyiségű hely áll rendelkezésre használatához. A szokványos szúnyogháló ajtóhoz különböző kiegészítők is beszerezhetők, például macskaajtó, vagy rugós zsanér.

A pliszé szúnyogháló ajtó legfőbb előnye, hogy akár a legnagyobb méretű ajtók esetében is használható, legyen szó a terasz- vagy bejárati ajtókról, sőt akár tolóajtókra is rögzíthető!A pliszé szúnyogháló ajtó könnyen nyitható és zárható, rendkívül masszív kialakítású, és nem utolsó sorban maximális védelmet nyújt a különböző rovarok ellen. Sokan azért választják inkább ezt a típusú szúnyogháló ajtót, mert nincs kiálló kerete, ennek köszönhetően a mozgáskorlátozottak, gyerekek vagy idősek könnyedén és balesetmentesen tudnak az ajtón keresztül közlekedni.

Az oldalra húzható szúnyogháló ajtó téli időszakban teljesen elhúzható, így a nyár végével nem kell bajlódni leszerelésével, egyszerűen csak nyitva kell hagyni! A szúnyogháló ennél a típusnál egy sínben fut, és általában mágnes segítségével rögzíthető a végponthoz, majd nyitáskor egy kisméretű tokban tekeredik fel. Azok számára ideális választás az elhúzható szúnyogháló ajtó, akik kisméretű erkélyek ajtajára keresnek védelmi megoldást.

Vásároljon igényeinek megfelelő szúnyogháló ajtót a Rolódiszkont Webáruházból! Termékeinket megtalálja honlapunkon, a www.rolodiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-540-1313-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@rolodiszkont.hu címen!