A kutyatápok piacán hatalmas a választék, de nagyon sokszor dilemmába kerülünk, hogy valójában melyik is a legideálisabb táp kedvencünk számára. Ha szeretnénk gondosan kiválasztani a kutyatápot, pár szempontot ajánlott figyelembe venni, mielőtt döntünk egy márka mellett!

Leginkább a kutyatápok leírásából tudunk tájékozódni, ajánlott megvizsgálnunk a fehérje százalékot, ami tulajdonképpen a legfontosabb a végső döntés szempontjából, ugyanis nem mindegy, hogy eredeti húsból van a készítmény, vagy hallisztből áll össze az adott kutyatáp. Sok esetben nem tüntetik fel egyértelműen a termékeken a fehérje forrását, így nem marad más, mint kipróbálni több kutyatápot, és a tapasztalatok irányt mutatnak nekünk. Érdemes a prémium minőségben gondolkodni, az ilyen típusú tápok esetében biztos nem hozunk rossz döntést!

Ne feledkezzünk meg a zsírszázalékról sem, mert az energia nagy része ebből áll össze.Általában a konzervekben kicsivel magasabb ez az érték, a száraztápokban alacsonyabb. Téli időszakban, kint tartott kutyák esetében törekedjünk a magasabb zsír összetételű tápok beszerzésére, hogy a hideg ellen kellő védelemmel legyenek ellátva kedvenceink!

Ha még mindig keresi az ideális tápot, ne kutassa tovább, mert a Brit Care kutyatápok minden négylábú ízlését kielégítik úgy, hogy az eledel fogyasztása nem káros egészségükre! A márka szuperprémium termékeket kínál a kedvencek számára, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy megóvja kutyánk szervezetét, és védje a káros környezeti hatásoktól. Különböző ízesítésben kaphatók a Brit Care állateledelek, amelyek gabonamentes receptek alapján készültek! A márka garantálja a hipoallergén tápokat, amelyek nem okozhatnak különböző szövődményeket kedvenceink szervezetében, így elkerülhetjük a korai megbetegedéseket, és az állandó állatorvosi kezeléseket.

A Dogshop kínálatából megvásárolhatja a Brit Care kutyatápokat! A termékek megtekintéséhez keresse fel weboldalunkat, a www.dogshop.hu címen, vagy hívjon minket telefonon, a 06-70-423-0973-as számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@dogshop.hu címen!