Egy vállalkozás sikerét számos tényező befolyásolja, de ahhoz, hogy egy cég ne legyen veszteséges és a törvényileg előírt szabályok szerint működhessen szakképzett, kellő tapasztalattal rendelkező könyvelőre van szükség.

Amikor a vállalkozók könyvelőt választanak, nemcsak a szakmai rátermettséget veszik figyelembe, hanem azt is, hogy a könyvelő minél közelebb legyen telephelyükhöz vagy lakóhelyükhöz, hiszen nagyon fontos, hogy bármilyen sürgős üggyel kapcsolatban azonnal fel tudják keresni a könyvelőt!

Ha például Ön csepeli, vagy Dél-Buda környéki vállalkozó, a legideálisabb választás ebben az esetben, ha budafoki könyvelőirodánkat választja! 22. kerületi könyvelőirodánk különböző szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket, a bérszámfejtéstől kezdve egészen az adóbevallás készítéséig mindent vállalunk, ami szükséges egy vállalkozás törvényes működéséhez.

Budafoki könyvelőirodánkba nemcsak tapasztalt vállalkozókat várunk, hanem azokat is, akik még csak most indítják be saját cégüket, és ezzel kapcsolatban tanácsadásra lenne szükségük, amelyet szakembereink pénzügyi – és számviteli szolgáltatások keretein belül biztosítanak a cégtulajdonosok számára.

Budafoki könyvelőirodánkban dolgozó kollégáink a szakma kiválóságai, hiszen több éves tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi – és számviteli szolgáltatások terén, így biztos lehet abban, hogy kellő tudással segítjük vállalkozása működését!

Ha Dél-Buda környéki vállalkozóként budafoki könyvelőirodánkat választja, nemcsak a rövid távolság miatt kerül előnyös helyzetbe, hanem azért is, mert szolgáltatásainkkal kapcsolatban a maximalizmusra törekszünk, így minőségi könyvelést vehet igénybe!

A Profitkész Kft. budafoki könyvelőirodája az ügyfelek rendelkezésére áll! További információkat weboldalunkon találhat a www.profitkesz.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-923-1033-as számon vagy érdeklődjön e-mailen az  címen! Keressen minket bizalommal!