Az üvegfalak igen népszerű megoldásnak számítanak napjainkban. Felhasználásukkal barátságos, harmonikus, és nem utolsó sorban inspiráló környezetet lehet létrehozni. Az üveg felületeken keresztül rengeteg természetes fény juthat be a térbe, ami így jótékony hatással tud lenni az ott tartózkodókra.

Sokaknak lenne szükségük ötletekre az üvegfalakkal kapcsolatban, ugyanis egyesek szívesen lennének formabontók a felhasználást illetően, így még látványosabb és egyedibb környezetet hozhatnának létre.

Gondoljon bátran a lépcsőházi felhasználásra!

Bizonyos lépcsőházi részekkel kapcsolatban probléma lehet az, hogy túl sötét, szűk a tér, így pedig igen balesetveszélyes is lehet közlekedni a lépcsőkön. Ezt a problémát nagyon könnyen és egyszerűen lehet orvosolni az üvegfalak felhasználásával.

Az üvegfalaktól sokkal szellősebbnek hat a tér, arról nem beszélve, hogy az üvegen keresztül több fény is jut be a térbe. A lépcsőfokok jól kivehetők lesznek, így garantált a biztonságos használat. Az embereknek esztétikai szempontból sem lehet hiányérzetük, modern stílusirányzatba nagyon is belefér az üvegfalak telepítése a lépcsőházi részekbe is. Az üveg akár még a szerkezet korlátjaként is funkcionálhat.

Üvegfal, mint dekoráció

Az üvegfal akkor is szóba jöhet, ha az egyén egyszerűen csak egy látványos dekorációs elemet szeretne beépíteni a térbe. Az üveg alapvetően közkedvelt alapanyagnak számít a modern lakberendezési irányzatoknál, mindenképp célszerű számításba venni a tér kialakítása során.

Érdemes lehet kikérni szakember véleményét is, aki kiváló ötleteket adhat a telepítésnél.

Üvegfal ötletekre lenne szüksége, vagy már megvan az elképzelés? Forduljon bizalommal a VRT-Üvegfalak Kft.-hez! Igényes megoldásainkkal a maximumot hozhatja ki a térből.

Honlapunkon bővebb információkat is talál, amit a www.vrt-uvegfalak.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kéni, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-1-239-4525-ös vagy a +36-20-978-9744-es számok valamelyikén! E-mailen is elérhet minket a vrt@vrt-uvegfalak.hu címen.