infonegyed.hu

Üveg címke nyomtatás borok számára!

2019-04-30 Tervezés

A borkészítés világában sokrétű és összetett feladatokon át vezet az út addig, amíg a termék a boltok polcaira kerül. A szőlőtermesztésen át a szüretig, az érleléstől a palackozásig, a design megtervezéséig és a marketingig sokmindenre ügyelni kell ahhoz, hogy a termék minden szempontból kifogástalan legyen és fel tudja venni a versenyt a piac többi szereplőjével.

Az olyan, kicsinek tűnő kihívások is, mint amilyen a borcímke megtervezése és elkészítése is sokat számítanak, hiszen megvan a helyük a termék minőségének pozícionálásában.

A címke nemcsak azért sarkalatos kérdés, mert az arculat része, a grafika adja meg a cég, a bortermelő senkivel sem összetéveszthető stílusát, hanem azért is, mert a bor útja a borospincétől a vásárló asztaláig igencsak rögös.

Az üveg címke nyomtatásnak tehát elsősorban a tartósság és sokoldalúság biztosítása a célja. Egy üveg címke, különösen, ha borról van szó, olyan kihívásoknak kell, hogy megfeleljen, mint amilyen a pinceállóság. Nedvesség vagy penész miatt könnyen leválhat, felhólyagosodhat, ezért nagyon fontos az, hogy az üvegcímke nyomtatás egy megbízható helyen történjen. A kivitelezés így nemcsak a tartósság, de az egyediség elérését is szolgálja! A színek, anyagok, formák és a felületek szempontjából is sokféle lehetőség van, ha üveg címke nyomtatásról van szó. Válassza ki azt, ami az Ön boráról mesél, és tegye egyedivé termékét üvegcímke nyomtatással!

A www.rotograph.hu webcímen az üveg címke nyomtatással foglalkozó Rotograph Kft. weboldala érhető el. Minden, ami címkével kapcsolatos, különösen a kivitelezés, az a mi asztalunk! Keressen minket bizalommal és rendeljen a legmodernebb technológiával készült egyedi, színvonalas borcímkéket, amik a brandje hírvivőivé válnak! A kérdéseit felteheti elérhetőségeink egyikén, de ugyanitt személyre szabott árajánlattal is tudunk szolgálni üveg címke nyomtatáshoz! A  061-371-0733 és a 06-70-556-0219 telefonszámok egyikén vagy a sales@rotograph.huemail címen elér minket!