Az útburkolati jelek legalább olyan fontos szerepet töltenek be a balesetmentes közlekedésben, mint a különböző KRESZ táblák, lámpák. Sajnos jellemző, hogy több helyen is intenzív kopásnak indultak a felfestések, ami rendkívül balesetveszélyes helyzeteket eredményezhet.

Különösen azok vannak kitéve kockázatoknak, akik még nem annyira ismerik a városi autós közlekedést. A friss jogosítvánnyal rendelkezők számára komoly kihívást jelenthet megtalálni a megfelelő sávokat, előfordulhat, hogy a tapasztalatlanság miatt sávot tévesztenek, ezzel pedig magukat és másokat is veszélyeztetnek.

Pótolja mihamarabb a hiányosságokat!

Érdemes minél hamarabb felkeresni a CSP Trade Kft.-t az útburkolati jel festésért, mert így időben tud gondoskodni a biztonságos körülményekről. Az útburkolat festés hiányát nem mindenki veszi komolyan, éppen ezért fordulhat elő az, hogy több helyen, hosszú ideje nem történt meg a korrekció.

Muszáj, hogy ezt komolyan vegyék azon személyek, akik felelősek az adott területért, hiszen a balesetek nem csupán az érintetteknek kényelmetlen, hanem a többi közlekedőnek is. Ha karambol következik be, bizony jó darabig járhatatlan az útvonal, a dugók pedig hatalmas feszültséget eredményeznek.

Minőségi megoldásokra van szükség

A CSP Trade Kft. tisztában van felelősségteljes pozíciójával, éppen ezért a maximumra törekszik az útburkolati jel festés során. Olyan technikákat, anyagokat alkalmaznak a szakemberek, amik biztosítják a felfestések tartósságát. Így nem indulhat idő előtt kopásnak a biztonságot szolgáló burkolati jelzések.

Keresse a CSP Trade Kft.-t, teremtsen mihamarabb biztonságos körülményeket, gondoljon a friss jogosítvánnyal rendelkezőkre, akiknek így megkönnyítheti a helyzetét! Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.csptrade.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-1-708-3614-es számon vagy küldjön üzenetet az info@csptrade.hu e-mail címünkre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.