Az indulást megelőzően folyamatosan a fejünkben motoszkál az érzés, hogy lekéssük gépünket, vagy más külső történés miatt nem indulhatunk útnak. A repülőtérre vezető úthoz nem érdemes tömegközlekedési járműre szállni, mert a menetrend pontosságának problematikája még egy ok a feszültséghez.

Könnyítse meg helyzetét, és igényeljen reptéri transzfert! A szolgáltatás segítségével stresszmentesen eljuthat a repülőtérre, Önnek csak a telefonálni kell, mi gondoskodunk arról, hogy pontosan, időre megérkezzen a célállomásra! A transzfer jármű az előre leegyeztetett helyen és időpontban veszi fel Önt, és viszi a repülőtérre, vagy fordítva. Szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy vezetés helyett felkészülhessen a repülőútra, vagy kipihenje annak fáradalmait, időt és energiát spórolhat meg reptéri transzferrel! Cégünk tapasztalt sofőrökkel rendelkezik, akik biztonságban elszállítják az ügyfelet a reptérre. Az eltévedésből származó késéseket, stresszes helyzeteket is elkerülheti reptéri transzfer segítségével!

Ügyfeleink számára különböző szolgáltatási csomagokat kínálunk, amelyekből kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb utazási formát. Lehetőség van egyéni vagy csoportos reptéri transzferre, utóbbi esetében a sofőr először összegyűjti az utazókat, majd egyszerre viszi ki őket a reptérre. Ennek egyetlen hátránya van, hogy igazodni kell másokhoz is, de nem kell attól tartani, hogy emiatt lekésné a repülőt, mert előre ki van számítva, hogy mikor, hová kell menni a transzferhez csatlakozó ügyfélért. A csomagok megfelelő, helygazdaságos tárolásáról is gondoskodunk utazás közben, nem kell kényelmetlenül zötykölődnie a bőröndjei között.

Ha stresszmentesen szeretne eljutni a repülőtérig, válassza a SkyFly Travel reptéri transzfer szolgáltatását! Cégünk az Ön rendelkezésére áll! Tevékenységünkről bővebben honlapunkon, a www.skyflytravel.hu címen tájékozódhat. Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-554-3838-as számon, vagy írjon e-mailt az info@skyflytravel.hu címre!