Ha az ember manapság nyomdai szolgáltatást szeretne igénybe venni, különböző nyomtatási technológiák közül választhat. A kínálatból elmúlt időszakban a digitális nyomtatás vált a legnépszerűbbé, ugyanis az eljárásnak számtalan előnye van. Ha Ön is kíváncsi ezekre, mert szeretne nyomdai szolgáltatást igénybe venni, most itt a lehetőség, hogy megismerje ezeket a pozitívumokat.

A digitális nyomtatás egyik legnagyobb előnye, hogy roppant költséghatékony. A fájlból a nyomtatás közvetlenül a hordozóra történik, ráadásul nem kell a nyomóformára költeni, ennek köszönhetően bizonyos példányszámig a digitális nyomtatás sokkal költséghatékonyabb, mint például az ofszet eljárás. Nincs gépindulási, sem lemezlevilágítási költség, többféle grafikát is elő lehet hívni vele.

A digitális nyomtatást azért is kedvelik az ügyfelek, mert roppant gyors, így nem jelent kihívást igazodni a rövid határidőkhöz. Akár pár óra, vagy 1-2 munkanap alatt elkészül a megrendelt reklámanyag, vagy névjegykártya, tehát nem kell heteket várni arra, hogy az ügyfél elkezdhesse népszerűsíteni szolgáltatásait, termékeit. A digitális nyomtatás során rövidek az átállási idők, nem kell a készüléket átállítani, sem lemezt cserélni, esetleg csak más alapanyagra kell váltani.

A digitális nyomtatás személyre szabott megoldásokat is biztosít az ügyfeleknek. A nyomatok különbözhetnek egymástól, mint például a meghívók, vagy a DM levelek, és ehhez a megrendelőnek csak egy adatbázist kell megadnia. A szövegeken kívül a képek is választhatóak, így olyan anyagok készülhetnek el, amire az ügyfélnek valójában szüksége van.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a digitális nyomtatás előnyeit, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Raszter Nyomda Kft.-hez! A digitális nyomtatást korszerű, megbízható berendezésekkel biztosítjuk, így nálunk megtapasztalhatja a modern eljárás előnyeit. Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon, amit a www.raszternyomda.hu címen ér el! Amennyiben kérdései lennének a digitális nyomtatással kapcsolatban, vagy igénybe venné ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat, keressen bennünket telefonon, a 06-1-237-0076-os számon, vagy írjon nekünk e-mailt a kereskedelem@raszternyomda.hu címre!