Elsőre talán furcsán hangzik, mégis rendkívül hasznos szolgáltatás a fénymásológép bérlés, hiszen sokaknak nincs lehetőségük csúcskategóriás berendezéseket vásárolni, vagy megelégelték a gépek karbantartásával járó teendőket, esetleg csupán alkalmanként van szükségük a berendezésre.

A fénymásológép bérlés előnyös döntés egy induló vállalkozás számára, mivel a kezdés rengeteg kiadással jár, mely sokszor nagyobb prioritással bír, mint hogy helyiségünket irodai gépekkel felszereljük. Ugyanakkor a különböző adminisztratív feladatokhoz, hivatalos ügyek intézéséhez elengedhetetlen, hogy az iratok másolására legyen lehetőségünk. A bérlés mindezt biztosítja, és nem kell azon törnünk a fejünket, hogy az induló tőkénkből hogyan gazdálkodjuk ki az új berendezés árát.

A szolgáltatásnak köszönhetően kipróbálhatjuk különböző márkák fénymásológépeit, így egy későbbi beruházás során már tudjuk, hogy milyen típusú készülékre lesz szükségünk.

Magáncélokra is kitűnő választás a fénymásológép bérlése, mert ha belegondolunk, egy új, színvonalas berendezés ára igen magas lehet, emellett pedig ha csak egy-egy időtartamra szeretnénk igénybe venni a készüléket, ezért a néhány alkalomért nem érdemes ekkora anyagi terhet venni a vállunkra. A szolgáltatás igénybevételével nem csak egy gépet kapunk ideiglenesen, hanem karbantartási segítséget is! Hiába vásároljuk meg a készüléket, ha fenntartását, javítását későbbiekben nem tudjuk biztosítani, ezzel szemben a bérleti díj az egyéb költségeket is fedezi, így nem érhetnek minket váratlan, plusz kiadások. A szükséges alkatrészeket, festékpatronokat is a bérbeadó cég biztosítja, nekünk csak a fénymásolópapírról kell gondoskodni.

Vegye igénybe cégünk, a Büro 44 Irodatechnikai Kft. fénymásológép bérlés szolgáltatását, megbízható készülékeink az Ön rendelkezésére állnak úgy, hogy ehhez nem kell anyagilag megterhelnie pénztárcáját, vállalkozását! Bővebb információkért keresse fel honlapunkat a www.buro44.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-221-8175-ös számon, vagy küldjön e-mailt az info@buro44.hu címre!