A borkészítés sokakat vonz, egyre többen vágnak bele, hogy aztán a saját boraikat értékesítsék. Természetesen nem lehet előzetes tájékozódás, felkészülés nélkül belevágni egy ilyen vállalkozásba. Kellenek hozzá a borkészítéshez szükséges eszközök, gondosan művelt szőlőtőkék, borospince, szaktudás és elhivatottság is.

A borkészítés berendezései között találjuk a bortartályokat is, melyek többféle kivitelben készülhetnek, lehetnek műanyagból, de készülhetnek fémből is, úszófedeles vagy hagyományos változatban. Tartályokra szükség van a bor erjesztéséhez, majd pedig a tárolásához is, az erjesztést kifejezetten saválló fémtartályban érdemes végezni. A fémből készült bortartályoknak több olyan előnye is van, amiért érdemes ilyen berendezéseket választani. Előfordulhat, hogy speciális bortartályra van szükség, nem találunk a standard méretek között olyat, amit szeretnénk. Ilyen esetben nincs más hátra, egyedi igények alapján kell legyártatni a tartályokat, egyedi fémszerkezetek gyártására van szükség.

Az egyedi tartályok és különböző ipari szerkezetek előnye, hogy minden szempontból olyanok lesznek, amilyenre szükség van az adott környezetben. Kiválaszthatjuk az alapanyagot, a méretet, a formát, sőt, külön extrákkal is felszerelhetjük, egyedi megoldásokat is kérhetünk. Ennek köszönhetően hosszú távra beszerezhetünk egy tartós, minden tekintetben minőségi bortartályt, ami megbízható és megéri az árát.

Cégünk, a MAD-Werk Kft.  már több, mint 25 éve tevékenykedik az egyedi fémszerkezetek gyártása terén, ezért bátran fordulhat hozzánk, ha tartályokra és különböző ipari szerkezetekre van szüksége! Szolgáltatásainkat rövid határidővel és kiemelkedő színvonalon teljesítjük, célunk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen az elkészült fémszerkezetekkel. Látogasson el www.mad-werk.eu weboldalunkra, és ismerje meg tevékenységünk részleteit! Ha Ön úgy, dönt, hogy minket választ tartálygyártáshoz és egyéb egyedi fémszerkezetek gyártásához, ne habozzon felkeresni minket megadott elérhetőségeinken! Kérjen árajánlatot vagy tegye fel bátran kérdéseit mad-werk@t-online.hu e-mail címen, illetve a +36-22-565-400-as telefonszámon!