infonegyed.hu

Targonca szervizünkből úgy kaphatja vissza munkaeszközét, mintha új lenne!

2018-07-02 Tervezés

Legyen szó nagykereskedésről, raktárhelyiségről, esetleg ipari területről, elengedhetetlen a targoncák használata, ugyanis jelentős mértékben megkönnyítik, illetve felgyorsítják az áruszállítást. Mivel nap, mint nap használatban vannak ezek a berendezések, előfordulhat, hogy probléma adódik működésükkel kapcsolatban, ezért mihamarabb szervizeltetni kell a targoncákat. Vannak azonban olyan modellek is, amelyek régóta alkalmazásban vannak a különböző munkaterületeken, emiatt a javíttatásukhoz azt ajánljuk a tulajdonosoknak, hogy inkább használt targonca szervizt keressenek.

Használt targonca szervizünkben szakembereink gyors és színvonalas munkával igyekeznek megoldást találni a meghibásodásokra, ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy a berendezések mennyire elengedhetetlenek a munkavégzéshez. Mivel kellő rutinnal rendelkezünk a szerelések terén, számunkra nem fog gondot jelenteni semmilyen meghibásodás a berendezéseket illetően. Nem érdemes kompromisszumot kötni és hibásan működő eszközzel dolgozni, kifizetődőbb javíttatni, el kell vinni használt targonca szervizbe, ahol gyorsan és sikerrel munkára kész állapotba hozzuk.

Használt targonca szervizünkben azért is tudunk gyorsan dolgozni, mert tisztában vagyunk a leggyakoribb meghibásodások természetével, készleten tartjuk a kopó alkatrészeket és ügyelünk rá, hogy az ügyfelek olyan állapotban kapják vissza a munkaeszközeiket, mintha csak új lenne, így ismét zavartalanul vehetik használatba a mindennapokban. Ráadásul egy szakszerűen javított berendezéssel még csak balesetek sem fordulhatnak elő, ennek köszönhetően a területen dolgozók is kiválóan teljesíthetnek a saját munkakörükben.

A használt targonca szervízben kedvező feltételekkel és szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket. Tapasztalja meg Ön is az ügyfélközpontúságot a szervizeltetés során, ehhez pedig keresse a Tibatech Kft.-t! Tájékozódjon az árakról, szolgáltatásokról honlapunkon, amit a www.targoncaszalon.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-277-1252-es számon vagy írjon e-mailt az info@targoncaszalon.hu címre! Keressen minket bizalommal!