Bizonyos esetekben egyedi méretben lenne szükség fém lemezekre. Az, hogy ezeket az alapanyagokat a helyszínen kezdjék el a megfelelő méretre szabni, óriási hátrányt jelentene a munkavégzés szempontjából.

Nagyon sok időbe telne, ráadásul rengeteg energiát emésztene fel a folyamat, így pedig nem lehet haladni a feladatokkal. Emellett a lemezek minősége is veszélybe kerülne, hiszen a többségnek nem áll rendelkezésre olyan technikai háttér, amellyel meg lehetne valósítani a pontos kivitelezést.

A táblásítás megoldja a helyzetet!

Egyedi igényekkel célszerű felkeresni a MetAlCu Trade Kft.-t, ahol a táblásítás keretein belül sokkal kényelmesebb lehetőséget vehetnek igénybe az ügyfelek. A szolgáltatásnak köszönhetően a kívánt méretre vágva vehetik át a megrendelők a lemezeket, így azok már rögtön használhatók is lesznek.

Amikor a kivitelezőknek szoros határidőkhöz kell igazodniuk, kifejezetten előnyös helyzetet teremthet az, ha már az egyedi méretben lehet átvenni a lemezeket. Már a munkálatok megkezdése előtt lehet ajánlatot kérni, megrendelni a kívánt mennyiséget, így azok rendelkezésre tudnak állni a projekt kezdetekor.

Professzionális táblásítás

A MetAlCu Trade Kft.-t azért is célszerű felkeresni, mert így biztosan nem lehet panasz a minőségre. A színvonalas táblásítással kiváló alapanyagokhoz juthatnak hozzá a megrendelők, felhasználásukkal nem jelenthet kihívást a maximumra törekedni.

Legyen Ön is a MetAlCu Trade Kft. ügyfele, és tapasztalja meg a táblásítás pozitívumait! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, amit a www.metalcu.hu címen ér el. Megrendelőinknek kedvező feltételek mellett biztosítjuk a táblásítás. Érdemes körbenézni a szolgáltatásaink között, ugyanis felszerelt műhelyünkben többféle megmunkálást is tudunk vállalni. Színvonalas stancolást, nibbelést és élhajlítást is vállalunk, kedvező feltételek mellett.

Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, hívjon bennünket telefonon a +36-23-530-031-es számon, vagy írjon üzenetet az office@metalcu.hu e-mail címünkre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.