Legyen szó névjegykártyákról, meghívókról, és az egyéb, hozzájuk hasonló nyomdai termékekről, amikor a díszítésükről van szó, főleg a színes grafikai elemek kerülnek előtérbe. Akik ezt az utat választják, számolniuk kell azzal, hogy esetleg a megrendelés költségei nőhetnek. Nem is biztos, hogy ez a megfelelő irány, ugyanis vannak olyan letisztult stílusok, amikhez nem nagyon illik a túldíszítettség.

Esküvői meghívóknál gyakori, hogy az egyszerűbb, elegánsabb stílust választják a párok, nem véletlenül, hiszen ez passzol leginkább az eseményhez. Egy ilyen típusú nyomdai anyag díszítéséhez célszerű inkább a dombornyomást választani.

Dombornyomás, ami olcsóbb és látványosabb

A dombornyomás népszerű nyomdai eljárás, amellyel sokkal egyedibb és kidolgozottabb mintákat lehet elkészíteni. Kifejezetten előnyös választásnak bizonyul a meghívóknál, névjegykártyáknál. Közel sem kerül annyiba, mint a színes grafikai elemek kidolgozása, nem bonyolult, és rövid időn belül elkészíthető.

színes grafikai elemeknél gyakran lehet szükség tervekre, mintatermékek elkészítésére azért, hogy a kész megrendelés ne okozzon kényelmetlen meglepetést. Ilyen hosszú előkészületre a dombornyomásnál nem kell számolni, rövid megbeszélés után hamar elkészíthető a kiválasztott minta.

Egyedi nyomdai termékek a biztonságért

A dombornyomás akkor is ideális választás, ha valamilyen hivatalos iratnál, bizonyítványnál kell  egyedi jelzés. Ezzel megakadályozható a hamisítás, amely súlyos bűncselekménynek számít, és rengeteg bonyodalmat okozhat.

Tapasztalja meg Ön is a dombornyomás előnyeit, és forduljon bizalommal a B.EST Nyomdához, ahol minőségi szolgáltatások várják az ügyfeleket! Weboldalunkon bővebb információkat is talál, amit a www.bestnyomda.hu címen ér el.

Ha szeretne ajánlatot kérni, vagy feltenné kérdéseit, hívjon bennünket telefonon a +36-30-9443-691-es vagy a +36-30-9443-688-as számok valamelyikén! E-mailen is jelentkezhet, az info@bestnyomda.hu címen. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.