Nagyon sok gazdi szeretné, hogy kedvence valahogyan a halála után is vele maradjon. Ennek a legfőbb oka az, hogy így sokkal könnyebb feldolgozni a veszteséget, gyászidőszakban pedig megnyugvást nyújt ez a fajta közelség. Ha Ön is így vélekedik erről, és szeretné méltó módon kifejezni azt a különleges köteléket, ami összekötötte kedvencével, válassza a kisállathamvasztást!

A kisállathamvasztásnak köszönhetően a kedvenc a halála után is együtt maradhat a gazdájával, hiszen a hamvakat tartalmazó urna az állat tulajdonosának otthonában maradhat. Sokaknak ez azért is fontos, mert, ha elvitetnék a tetemet, vagy egyszerűen csak eltemetnék valahol, úgy éreznék, hogy nem méltó formában búcsúztak el a hűséges kedvenctől. A kisállathamvasztással tehát elkerülhető az a lelkiismeretfurdalás, amit a nem megfelelő temetési vagy búcsúzási körülmények válthatnak ki. Ez az érzés megnehezítheti a gyászidőszakot a gazdiknál, különösen azoknál, akik családtagként tekintettek az állatukra. Ők, ahogy a rokonaikat, úgy az állatukat sem temetnék el akárhogyan.

A kisállathamvasztás a legméltóbb és legkifejezőbb formája a végső búcsúnak. Sem a gazdi, sem az állat nem kerülhet méltatlan helyzetbe, hiszen szakemberek gondoskodnak a test mozgatásáról, hamvasztásáról. Ők mindent megtesznek azért, hogy tiszteletteljes legyen a hamvasztás menete, ez pedig már önmagában megnyugvást nyújt a gazdinak.

Ha szeretne csendes, nyugodt gyászidőszakot, válassza a kisállathamvasztást, ehhez keresse bizalommal vállalkozásunkat! Szolgáltatásunkkal kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, hiszen nekünk is fontos, hogy megfelelő körülményeket teremtsünk az elváláshoz, így egy kicsit könnyíthetünk a veszteség okozta lelki fájdalmon. Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat, amit a www.tetemszallitasbudapesten.com címen ér el! Amennyiben szeretné igénybe venni a kisállathamvasztást, keressen minket telefonon, a 06-30-311-7788-as számon vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!