A különböző színesfémek közül az egyik legkedveltebb anyag egyértelműen a sárgaréz. Sok kedvező tulajdonsága van: többek között nagyon jól megmunkálható, könnyedén felületkezelhető és képes ellenállni a korróziónak is, emiatt hosszú éveken át lehet rá számítani. Az előnyöknek köszönhetően nagyon sok alkalmazási területe is van az anyagnak, számos ipari vállalkozásban nélkülözhetetlenek a sárgaréz lemezek és szalagok. Az elektrokémia és építőiparban, sőt a belsőépítészetben és díszítéshez is alkalmazzák az anyagot. Sok helyen komoly nehézséget okoz a sárgaréz szalag és lemezek pótlása, mert a szakemberek nem találnak olyan megbízható vállalkozást, amire hosszú távon számíthatnának ezzel kapcsolatban. Amennyiben Ön is gyakran alkalmazza munkájában az anyagot, és nem talált még megfelelő partnert, válassza a MetAlCu Trade Kft.-t!

A MetAlCu Trade Kft. legfőbb célja, hogy folyamatosan ki tudja szolgálni azokat a cégeket, szakembereket, akiknek munkájukhoz elengedhetetlenek a sárgaréz lemezek és szalagok. A vállalkozásra így hosszú távon számíthatnak az ügyfelek, ezáltal a jövőben nem jelenthet akadályt az alapanyag beszerzése. A sárgaréz lemezeken és szalagokon kívül más színesfémek és acél termékek is elérhetők a választékban, így, ha többféle anyagot használna fel a munkájához, a MetAlCu Trade Kft.-vel nem jelenthet akadályt alkalmazkodni ehhez. A cég ügyfélközpontú, rugalmas és színvonalas kiszolgálással várja a vásárlókat, munkatársaik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bővebb információkat megtudni a MetAlCu Trade Kft. termékeiről, vagy sárgaréz szalagjairól, lemezeiről, tekintse meg weboldalunkat, amit a www.metalcu.hu címen ér el. Bármelyik területről is legyen szó, nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres. A sárgaréz szalagokat és lemezeket kedvező áron kínáljuk. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 06-23-530031-es számunkon vagy írjon nekünk e-mailt az info@metalcu.hu címünkre!