A targoncák napi használatnak vannak kitéve a különböző raktárokban, ipari egységekben, ezért sajnos elkerülhetetlen, hogy egy idő után meghibásodjanak. Ilyenkor a problémát azonnal orvosolni kell, ugyanis a targoncák elengedhetetlenek a gyors és hatékony munkafolyamat szempontjából, ezért, ha hosszabb ideig kell nélkülözni a berendezéseket, az jelentős mértékben lelassítja a munkatempót és profitkiesést okozhat.

Nem csak a rendszeres igénybevétel okozza a targoncák meghibásodását, hanem más, külső tényezők is, ezért, mielőtt szakembert hívnánk a targonca javításához, győződjünk meg a hiba forrásáról! A hibát okozhatják mechanikai vagy elektronikai problémák, utóbbi esetében jóval összetettebb javítási munkálatokra lesz szükség. A mechanikai problémákat például okozhatják régi alkatrészek vagy a munka során keletkező külső sérülések is. Az esztétikai hibák kisebb szaktudással helyrehozhatók, viszont a komolyabb alkatrészcserékhez, vagy nagyobb javítási munkálatokhoz szakember segítségére van szükség.

Tapasztalat, kellő szakértelem nélkül semmiképp se fogjunk hozzá a targonca javításának, ugyanis nagyobb kárt okozhatunk, ami akár a targonca teljes meghibásodását is eredményezheti, ezért új berendezéssel kell pótolni! Mindenképp olyan hozzáértőt keressünk, aki jártas a targoncák felépítésében, tisztában van a tipikus hibákkal és azok előjeleivel, így a helyreállítás során akár más hibák is megszüntethetőek.

Kerülje el a felesleges kiadásokat, ha megbízható szakemberre van szüksége a targonca javításhoz, keresse cégünk, a Tibatech Kft.  munkatársait, akik bármilyen probléma esetén a rendelkezésére állnak, és rövid időn belül orvosolják a problémát! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.targoncaszalon.hu webcímen! Kérdés esetén hívjon minket bátran telefonon, a +36-30/936-06-02-es számon vagy írjon e-mailt az info@targoncaszalon.hu címre! Keressen minket bizalommal, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!