Pár évvel ezelőtt a legtöbb ingatlantulajdonos számára a lapostető kifejezés szinte szitokszónak számított, hiszen közülük nem egynek gyűlt meg a baja a beázó mennyezettel, a rossz hőszigetelésű lakással. A problémák azonban nem a tetőszerkezet miatt jelentkeztek, hanem a szigetelés miatt! Korábban silány minőségű alapanyagokat és rosszul kivitelezett technikákat alkalmaztak a szigetelés megvalósításához, azonban ez manapság már nem jellemző, így egyre kevesebb ingatlantulajdonos bosszankodik a lapostetők szigetelése miatt.

Ha a lapostető szigetelés kerül szóba, biztos, hogy bitumen alapanyag kerül felhasználásra, amelynek korábbi verzióival komoly problémák merültek fel az évek múlásával, hiszen veszített masszivitásából, aminek hatására kialakultak a beázások. Szerencsére a problémát a szakemberek is észlelték, ezért elkezdtek korszerű megoldásokban gondolkozni, hogy a modern kor emberének már ne kelljen bosszankodnia a rossz lapostető szigetelés miatt. Nem véletlen, hogy egyre több, lapostetővel rendelkező ingatlantulajdonos dönt a szigetelés felújítása mellett, hiszen már sokkal korszerűbb bitumenes alapanyagokat használhatnak fel a munkálatok során.

Természetesen ahhoz, hogy a lapostető szigetelés a felújítás után is tökéletes legyen, és hosszú távú befektetésként tekinthessünk rá, a kivitelezéshez megfelelő szakértelem és tapasztalat szükséges, hiszen hiába a jó minőségű az alapanyag, ha a szakemberek nem tudják megfelelően alkalmazni!

Ha Ön is megelégelte a rossz minőségű lapostető szigetelést, és felújíttatná háza tetejét, keresse fel az Aqua-Szig Bt.-t! Munkatársaink kellő tapasztalattal rendelkeznek a lapostetők szigetelése terén, így a minőségi szolgáltatás garantált! Munkáinkról és árainkról bővebben honlapunkon, a www.minosegitetoszigeteles.hu címen tájékozódhat! Kérdés, vagy megrendelés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-295-5179-es számon, vagy írjon e-mailt az aquaszig@gmail.com címre!