A lakóépületek és a nagylétesítmények sok szempontból hasonlóak, kivitelezésük során mégis egészen más megoldásokra van szükség. A nagyobb igénybevétel és terhelés, a speciális körülmények mind azt eredményezik, hogy a lakossági célú felhasználásra szánt eszközök és módszerek nem állják meg a helyüket egy ipari raktárcsarnokban, bevásárlóközpontban, kórházban vagy repülőtéren. Ahogyan a padlóburkolás módja és alapanyagai is eltérőek lehetnek, úgy a fugázás terén is ellenállóbb megoldásra van szükség, melyre tökéletes megoldást nyújtanak a MIGUA nagy teherbírású fugaprofilok!

nagy teherbírású fugaprofilok kifejezetten olyan körülményekre lettek tervezve, ahol a hagyományos megoldások rövid időn belül csődöt mondanának. A sokoldalú termékcsaládnak köszönhetően minden felhasználási területre megtalálhatják a szakemberek azt a típust, ami az adott körülmények között tökéletes végeredményt kínál. A nagy teherbírású fugaprofilok nem csak azért népszerűek, mert maradéktalanul betöltik funkciójukat, az innovatív technológia, a kiváló minőség és a felhasználóbarát megoldások együttesen teremtik meg azt az értéket, amire a szakembereknek szükségük van a kivitelezés során. A nagy teherbírású fugaprofilok megbízhatóságára a több mint 10 millió méter beépített fugarendszer a bizonyíték, mely Európa szerte tesz eleget a felhasználók igényeinek.

Speciális megoldásra van szüksége a fugázás terén, de eddig nem találta meg azt az opciót, ami megfelel a környezet sajátosságainak és az Ön elvárásainak is? A MIGUA nagy teherbírású fugaprofilok Önnek is hatékony segítséget nyújthatnak a kivitelezés során! Ha érdeklik a részletek, és szívesen belenézne referenciáinkba is, látogasson el cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. honlapjára, amit a www.bmi.co.hu webcímen talál! Felmerülő kérdéseire szívesen adunk választ, ha felkeres minket a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen! Alapozza meg velünk a padlóburkolatot, válassza a MIGUA nagy teherbírású fugaprofilokat!