Ahhoz, hogy a medence vize alkalmas legyen a fürdőzéshez, nagyon fontos, hogy az emberek odafigyeljenek a karbantartásra. Ezzel kapcsolatban sokan kifejezetten lelkesek, szívesen vetik bele magukat a feladatokba, azonban elkövetnek pár hibát, amelyekkel inkább az ellenkezőjét érik el.

A vegyszer adagolását nem lehet a véletlenre bízni!

Vannak olyanok, akik teljesen véletlenszerűen használnak vegyszereket a medence karbantartása során. Nem megfelelően mérik ki az adagokat, így történhet meg az, hogy túl sok, vagy kevés anyag kerül a vízbe.

Súlyos következményei lehetnek annak, ha az emberek nem figyelnek az adagolásra, például fertőzésveszély is kialakulhat. Akkor lesz eredményes a medence karbantartásnak ezen része, ha mindenki pontosan betartja a gyártók utasításait a vegyszer adagolásnál.

A termékeken részletes útmutatókkal lehet találkozni, amelyek teljesen érthetően leírják a vevőknek a használatot. Amennyiben az egyén ennek ellenére bizonytalan, célszerű lehet szakember véleményét kikérni a témáról.

A vízforgató pumpával is muszáj foglalkozni!

A vízforgató pumpa nagyon fontos része annak, hogy a medencevíz kifogástalan legyen, mégis hajlamosak megfeledkezni az emberek erről a részről. Mindenképp ellenőrizni kell, ezen kívül pedig a szűrőberendezések karbantartását is be kell iktatni. Ennek alapján a legideálisabb, ha a komplett rendszert ellenőrzik a felhasználók a karbantartás során.

Legyen Ön is körültekintő, és ha nincs ideje ezzel foglalkozni, keresse bizalommal a medence karbantartásért a Szavini Kft.-t!

Ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást kínálunk, amellyel rengeteg terhet leveszünk a vállukról. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről, amit a www.szavini.hu címen ér el. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, hosszú távon számíthat ránk.

Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a karbantartást, hívjon minket telefonon a +36-23-545-310-es számon, vagy írjon üzenetet a szavini@szavini.hu e-mail címünkre! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.