Válasszon a termékének környezetbarát hullámkarton dobozokat! Az Ön terveit doboz formájában valósítjuk meg.

A kartonból gyártott csomagolóanyagot meg tudja rendelni a mi cégünktől, méret, forma, grafika és darabszám alapján.

Miért kartonból készüljön a csomagolás?

Legyen az egy jóféle palack bor, egy új kollekciós sportcipő vagy egy webshopból kiszállított női ruha, a különféle termékeknek védelmet adó csomagolásra van szükségük. A csomagolásnak, a védelmen kívül a tárolás, szállítás és az árukínálás feladatainak is egyszerre kell megfelelnie. Milyen alapanyagból készüljön a csomagolás, ami minden kritériumnak képes megfelelni? A hullámkarton dobozokat régen is használták és ma is tökéletesen ki tudják aknázni a bennük rejlő lehetőségeket.

A karton dobozok előnyeinek a sora több, mint meggyőző. Kezdjük rögtön az elején!

– Természetes alapanyagból készült csomagolásról van szó, ugyanis a kartondobozok kb. 50 százalékban cellulózból készülnek. Mit ad hozzá ez a tulajdonság a kartonból gyártott csomagoláshoz? Nagy ellenálló képességet, alacsony gyártási költségeket, újrahasznosítható csomagolóanyagot, biológiailag lebomló terméket, kisebb környezeti terhelést jelent a karton. Ezek a tulajdonságok sajnos számtalan csomagolóanyagról nem mondhatóak el. A műanyagról köztudott például, hogy valóságos merényletet jelent a használata a természet és a saját jövőnk ellen is.

– A hullámkarton doboz híres a teherbíró képességéről is. Tartja a formáját és nem szakad ki használat közben. A környezetbarát hullámkarton dobozokat a termék méretéhez, súlyához mérve készítik, ennek alapján a hullámosítás lehet egyszeres, de háromszoros is, a nehezebb áru számára.

Keressen minket bizalommal, amennyiben a szolgáltatásaink felkeltették a figyelmét! A www.bakator.hu  webcímen a weboldalunkról tud tájékozódni. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az ugrics.janos@bakator.hu email címen vagy pedig a 06-70-380-06-71, 06-1- 238-06-96 telefonszámok egyikén, ha további felvilágosításra van szüksége!