Az egyedi pólók gyártásának népszerűsége töretlen, mert nemcsak ajándékozási célból készíttetik a megrendelők, hanem vállalkozások, termékek reklámozására is. A pólók gyártáshoz különböző technológia áll a rendelkezésre, nekünk csak annyi a feladatunk, hogy meghatározzuk a mintát, és a kivitelezés módját, és máris tulajdonunkban az egyedi ruhadarab!

A szitanyomás a legelterjedtebb módja az egyedi pólókészítésnek, ezen belül is megkülönböztetünk transzfer és direkt technikát. Utóbbi során egy előre legyártott sablonon keresztül kerül a kikevertszínű festék a póló anyagára. Ez az egyik legidőtállóbb póló nyomási technika, mert a gyártás során használt festék mélyen beleivódik a póló anyagába, így egy ilyen ruhadarabot bátran moshatunk gépben is, a minta nem kopik ki a textíliából. Durvább szövésű anyagokhoz nem ajánlott a direkt szitanyomás, mert a póló textíliája erőteljesen meglátszik a mintán, ami nem előnyös, inkább finom, pamut anyagú felsőrészeket válasszunk erre a célra!

A transzfernyomás szinte megegyezik a direkt technológiával, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben nem egyenesen a póló anyagára kerül a festékanyag, hanem egy transzfer-papírra, amelynek célja az, hogy a mintát átvigye a pólóra. A transzfernyomás egyik előnye, hogy a legyártott mintát hosszabb ideig is tárolhatjuk pólóra nyomás nélkül is, így egy későbbi rendelés során újra felhasználható a grafika, ezért nem kell új sablon gyártásával bajlódni. Ez a technológia alkalmas arra, hogy durva szövésű felsőrészekre is gyártassunk egyedi mintát, ehhez csak megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani a kivitelezés során, hogy a minta szinte beleolvadjon a textíliába.

Ha egyedi pólókat szeretne gyártatni magán – vagy üzleti célra, akkor keresse a Step Kft.-t! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon a www.stepkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-969-0322-es számon, vagy írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre!