Az utóbbi években nagyon népszerűek lettek az egyedi gyártású termékek, amelyeket elsősorban ajándékozás céljából készíttetünk. E téren különböző technológiák állnak rendelkezésünkre, például a gravírozás. A fejlesztéseknek köszönhetően napjainkban már bármilyen felületet gravíroztathatunk, legyen szó fémről, fáról, műanyagról, és nem utolsó sorban üvegről!

Fém gravírozásakor rendkívül látványos végeredményt kaphatunk, még akkor is, ha csak nagyon egyszerű mintákat lehet megvalósítani ezen a felületen. Mivel a fém megmunkálásával jön létre a minta, így színezésre sincsen lehetőség, de valójában erre nincs szükség, hiszen önmagában is rendkívül esztétikus látványt nyújt egy gravírozással készített fém öngyújtó, vagy toll!

A fa kifejezetten alkalmas a gravírozáshoz. Fajtájától, erezetétől, a lézer beállításától függően a különböző felületeken eltérő lehet a minta árnyalata. A lézer kontrasztot, elszíneződést hoz létre a fa termék felületén gravírozás során, amely a világos faanyagokon rendkívül előnyösen mutat! Üveg gravírozáskor az egyenletes falú hengerek, mint például a poharak, vagy a palackok, szinte teljesen körbeírhatók! Az üveg gravírozás legnagyobb előnye, hogy a lézergravírozott felület sérülés nélkül örökre megmarad a felületen, és nem okoz szerkezeti problémákat az üvegben. Nemcsak szöveg vagy grafika gravírozható az üvegre, hanem fotó is!

Ha műanyagra szeretnék gravíroztatni, ahhoz speciális összetételű táblákra lesz szükség. Műanyag gravírozásakor a lézer a táblák felső rétegét leégeti, és az alatta található anyagnak köszönhetően láthatóvá válik a grafika, vagy felirat. A műanyag táblák különféle színösszetételben és vastagságban kaphatók, valamint az alkalmazási területtől függően beszerezhetők kül-és beltéri műanyagok is!

Ha szeretne élni a gravírozás lehetőségével, keresse a Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon a www.galgo.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-371-2860-as számon vagy írjon e-mailt a galgo@galgo.hu címre!