A tél közeledtével egyre gyakrabban fordulnak elő fagypont körüli hőmérsékletek éjszakánként, ami csakis egyet jelenthet az autótulajdonosok számára; elérkezett az idő arra, hogy megtörténjen a téli gumiabroncsra váltás! Önmagában gyors és egyszerű folyamatnak tűnik a váltás, azonban a valóság az, hogy mielőtt felszereltetné a téli gumikat, nem árt ellenőriztetni szakemberrel az állapotukat, ugyanis mindig a csere előtt közvetlenül derül ki, hogy új gumiabroncsokra van szükség!

Ha elkerülhetetlen a téli gumiabroncs cseréje, először érdemes tájékozódni a kínálat terén, hogy minőségi, megbízható terméket vásároljon, ehhez pedig a legcélravezetőbb, ha pár téli gumiabroncs tesztbe beleolvas, ugyanis a szakemberek minden évben ilyen módon igyekeznek segíteni a tanácstalan autótulajdonosoknak.

A gépjármű tulajdonosok többsége azt gondolja, hogy a téli gumik kiválasztásánál az a legfontosabb szempont, hogy jégen és nagy mennyiségű hóban is jól tapadjanak a kerekek. Ezek valóban fontos tényezők a végső döntéshez, ugyanakkor érdemes abba is belegondolni, hogy mennyi időt tölt ilyen szélsőséges körülmények között autóban, hiszen egy átlagos télen körülbelül két héttel kell számolni, amikor ilyen időjárási tényezőkkel kell megküzdeniük az autósoknak. Így, ha például ebben az időszakban teljesen mellőzi az autós közlekedést, nem szükséges a legdrágább és legspeciálisabb téli gumiabroncsot megvásárolnia!

Manapság kaphatók az úgynevezett M+S téli gumiabroncsok, amelyek kifejezetten a havas-sáros utakhoz lettek tervezve, erős barázdáltságuknak köszönhetően javítható téli időszakban a gépkocsi teljesítménye és rendkívül kedvező árfekvéssel rendelkeznek.

Ha az Ön téli gumijai is cserére szorulnak, tekintse meg cégünk, a Sárga Gumi Kft. kínálatát! Kollégáink segítenek Önnek kiválasztani az ideális téli gumiabroncsot! További információkat weboldalunkon találhat, a www.akciosgumiabroncs.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket bátran telefonon, a 06-20-358-8056-os számon vagy írjon e-mailt az info@akciosgumiabroncs.hu címre!