A kerti gépek fontos eszközök számos ingatlannál, rengeteg terhet levesznek az emberek válláról. Általuk könnyebb karbantartani a környezetet, gondozni a területet, azonban sajnos okozhatnak kellemetlenségeket is

Ahogy más műszaki cikknél, úgy a kerti gépeknél is előfordulhatnak hibák, amik akadályozzák a gépek rendeltetésszerű használatát.

Hogyan veheti észre egy laikus személy a problémákat?

Nem ritka, hogy egyes esetekben végül azért javíthatatlan az adott kerti gép, mert a felhasználók nem vették észre időben a bajt. Árulkodó jel lehet például a gyújtógyertya állapota. Ha nincs baj, akkor nem található rajta lerakódás, és elszíneződve sincsen.

Amennyiben kormozódott az alkatrész, lehet foglalkozni a kerti gép javítással, mert az gyűrűkopást is jelezhet. Gyakori, hogy fehér árnyalatú lerakódás van a gyertyán, akkor pedig túlmelegszik a berendezés.

Nem indul a gép? Ellenőrizze a benzint!

Fontos, hogy a problémamentes elindításhoz viszonylag friss benzin legyen a kerti gépben. Okozhat az is problémát, hogy túl régi üzemanyag van a berendezésben, így pedig azt nem lehet bekapcsolni. A benzin szavatossága körülbelül negyed év, ennél régebbi anyag eredményezhet fennakadásokat.

Fontos, hogy a kerti gép javítást profi szakemberek végezzék, akik tudják pontosan a hibák forrását már a legapróbb jelekből is. A Dunamenti Gyorsszerviznél valódi rutinos szerelők dolgoznak, akik az évek során többféle hibajelenséggel is találkoztak már a kerti gépeknél.

Semmi sem jelenthet kihívást, a javítás precíz és gyors. Keressen bennünket bizalommal, és kerti gépét ismét gond nélkül használhatja! Mindent megteszünk azért, hogy a drága berendezések ne kerüljenek kidobásra.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, amit a www.dunamentigyorsszerviz.hu címen ér el. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, nálunk a legjobb kezekben vannak a kerti gépek is.

Ha kérdezni szeretne, hívjon bennünket telefonon a +36-30-861-45-57-es számon, vagy írjon e-mailt az info@dunamentigyorsszerviz.hu címünkre! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.