A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen, hogy a járművek futóművei megfelelően be legyenek állítva. Sajnos bizonyos balesetek pontosan azért következnek be, mert az autókat vezető személyek nem ismerték fel időben az ezzel kapcsolatos bajt.

Mindenképp látni és érezni kell menet közben, hogy baj van a futóművel, így számos kényelmetlenséget, plusz kiadást meg lehet akadályozni.

Megfelelő műszaki állapotú járműnél is szükség lehet futómű beállításra

Sokan élnek abban a tévhitben, miszerint a rendszeresen ellenőrzött, megfelelő műszaki állapotú autók nem szorulnak futómű beállításra. Az igazság az, hogy ilyenkor is szükség lehet a szakemberek munkájára. Például egy kátyú vagy padkának történő ütközés előidézhetnek problémákat a futóművel kapcsolatban.

Az utak állapotára rengeteg panasz szokott érkezni, mindenképp oda kell figyelni, ha bekövetkezik a baj, mert az időben történő futómű beállítás óriási segítség mindenki számára.

Jobbra vagy balra húz az autó? Irány a műhely!

Igen jellegzetes hibajelenség a problémás futóműnél az, ha elengedett kormánynál, egyenes úton balra vagy jobbra húz a gépkocsi. Ez bármikor előidézhet egy ütközést, így nem lehet várni a futómű beállítással. Minél hamarabb el kell menni a megfelelő szakemberekhez, akik gondoskodnak a biztonságos vezetés feltételeiről.

Futómű állapotfelmérésben, beállításban maximálisan számíthat az AR-GO Bt.-re. Felszerelt műhelyünkben minden feltétel adott az igényes munkához. A futómű szerviz mindenki érdekeit szolgálja a közlekedésben, legyen körültekintő, így nem történhet baj az utazásai során! Honlapunkon bővebben is tájékozódhat, amit a www.ar-go.hu címen ér el.

Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal.
Ha kérdései lennének, vagy időpontot szeretne foglalni futómű szervizhez, keressen bennünket telefonon a +36-1-431-9407-es vagy a +36-30-300-9744-es számok egyikén! E-mailen is elérhet bennünket, az argoabroncs@t-email.hu címen. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.