A halszálka parketta nagy népszerűségnek örvend, látványa egyedivé tudja tenni a helyiségeket. A nagy és kis térben egyaránt előnyösen mutat, fontos szerepet tölt be az igényes összkép megteremtésében.

Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, fontos bizonyos dolgokkal tisztában lenni a kezelést és a felhasználást illetően.

Körültekintő előkészítés, profi szakemberek elengedhetetlenek a munkához

Az első és legfontosabb tudnivaló a halszálka parkettával kapcsolatban az, hogy a kivitelezése sokkal magasabb szaktudást, odafigyelést követel meg, ezért célszerű szakemberekhez fordulni a felrakásért.

parketta roppant érzékeny az egyeletlen felületre, ezért gondos előkészítésre lesz szükség. A precíz aljzatkiegyenlítésben szintén a szakembereknek van kellő rutinjuk, így már ebből kiindulva is lehet látni, hogy elkerülhetetlen a profi parkettázók közreműködése.

Ha padlófűtés is lesz a parketta alatt, a szakembereknek ezt is tesztelniük kell a kivitelezés során. Ha repedések keletkeznének, azokat még a munka alatt, időben lehet orvosolni, így a felület hibátlan lesz.

Mit tehet Ön a kifogástalan felületért a továbbiakban?

A halszálka parketta igényli a gondos ápolást. A fa az igényes kinézetét, természetes hatását leginkább olajos kezeléssel tudja megőrizni. Az anyag felrakása után is fontos az odafigyelés: többek között az első ápolást követően nem szabad egy napig rálépni a parkettára, tíz napig pedig felmosni is tilos.

A Csepel Parkett kínálatában minőségi halszálka parkettákkal találkozhat, amelyekkel garantált a kifogástalan környezet. Fedezze fel a választékunkat, többféle árnyalat közül válogathat a www.csepelparkett.hu honlapunkon.

Kiváló ajánlatokkal várjuk a vásárlóinkat, megéri körbenézni nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-30-011-2246-os, +36-30-011-2245-ös vagy a +36-30-607-5654-es számok valamelyikén! E-mailen is felveheti velünk a kapcsolatot a csepelparkett@csepelparkett.hu címen. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.