infonegyed.hu

Miért éri meg manapság a napelem?

2019-03-01 Tervezés

Manapság egyre több ember figyelmét keltik fel a napelem rendszerek, nem véletlenül, ugyanis köztudott, hogy ezzel a korszerű megoldással jelentős mértékben csökkenthetők a kiadások a különböző épületek kapcsán. Legyen szó vállalkozóról vagy magáningatlan tulajdonosról, természetes, hogy részükről mindig felmerül a kérdés, hogy megtakarításaikat megéri-e napelem rendszerek telepítésére fordítani.

A válasz az, hogy igen! A napelemes rendszer egy hosszú távú befektetés, szemben például az állampapírokkal vagy a banki kötvényekkel. Ha megtakarításait utóbbiakba fekteti, azok fix időre szólnak, vagyis az így megtakarított forintjait az állampapírok vagy a banki kötvények lejárta után újra be kell majd fektetnie. Viszont, ha megtakarítását napelem rendszerbe fekteti, nem kell elölről kezdenie semmit, hiszen az folyamatosan gondoskodik arról, hogy több maradjon a pénztárcájában.

Hogyan is? A napelemes rendszerek telepítésével kevesebb áramra lesz szüksége, ennek hatására pedig jóval kisebb a villanyszámla, így a megtakarított pénz folyamatosan csak gyarapszik.

Ha például húsz millió forint befektetéssel számol, a napelemes rendszerbe történő beruházásnak háromszor nagyobb a hozama, mint a banki lekötött betéteknek, az állampapírokhoz képest pedig duplán jobb a nyereség.

A fentieket összegezve a napelem rendszer egy rendkívül jó befektetésnek számít hosszú távon. Mindemellett természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a napelem rendszert használók sokkal kevésbé terhelik környezetünket, mint a hagyományos módszerek mellett döntők.

Amennyiben mindezen információk meggyőzték arról, hogy befektetését napelemes rendszerbe fordítsa, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Gershoj Energetika Kft.-hez! A minőségi szolgáltatásokat garantáljuk! További információkért keresse fel honlapunkat a www.gershojenergia.com webcímen! Felmerülő kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-206-0603-as számon vagy írjon e-mailt az esz@gershoj.dk címre, szívesen segítünk!