Amikor bútorszállításra van szükség, egyesek hajlamosak ezt a feladatot egyedül a nyakukba venni. Vannak olyanok, akik akkor is vállalják ezt, ha többféle bútorról van szó. Saját eszközeikkel, járműveikkel, különböző módszerekkel próbálják kivitelezni a szállítást, azonban ezek nagy része nemcsak balesetveszélyes, hanem még jóval körülményesebb is.

Külső, szakszerű segítség a bútorszállításhoz

Nem célszerű kísérletezni a különböző saját módszerekkel, ugyanis ezek esetében bármikor előfordulhat, hogy baj történik. Sérülhetnek a bútorok, amelyek között lehetnek pótolhatatlan értékek is. A szűk gépkocsikban bárminek nekiütődhetnek a berendezések, főleg egy nagyobb fékezésnél. Ha az ember külső szolgáltatóra bízza a bútorszállítást, ilyen kellemetlenségek nem érhetik, hiszen a célállomásra tágas járműben érkezik meg a berendezés. A rögzítéshez profi eszközök érhetők el.

Nincs többszöri forduló

Ha az ember a saját személygépkocsijával próbálkozik a bútorszállítással, fennállhat a kockázata a többszöri fordulónak is. Ilyenkor legalább kétszer, háromszor kell oda-vissza megtenni az utat ahhoz, hogy a célállomásra eljussanak a berendezések. A mostani benzinárak mellett ez hatalmas kiadásokkal járhat. Ezzel szemben a szolgáltatónál fix díjért cserébe vehetik igénybe a szakszerű bútorszállítást az ügyfelek, ami sokkal kedvezőbb, mint a benzinár.

Energiát spórolhat

Egy többszöri fordulós bútorszállítás igen fárasztó lehet, főleg azon személyek számára, akik nem ezzel foglalkoznak nap, mint nap. A szolgáltatóknak van már kellő tapasztalatuk, gyakorlatuk, így nem is megterhelő nekik ezt a feladatot elvégezni gördülékenyen, rövid időn belül.

Keresse a VIG-PACK Teher csapatát, és egyszerűsítse le a bútorszállítás folyamatát! Honlapunkon bővebb információkat is talál, amit a www.koltoztetes-vigpack.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-20-510-9705-ös, vagy a+36-20-317-9169-es számok egyikén! E-mailen is elérhet bennünket, a vigpack.kft@gmail.com címen. Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.