Legyen szó raktárhelyiségről, irodáról, vagy egy magáningatlanról, az emberek úgy alakítják ki bennük környezetüket, hogy minden váratlan, akár kellemetlen helyzetre is fel legyenek készülve, például egy betörésre, vagy tűzesetre. Mivel utóbbi kapcsán egyre nagyobb igények mutatkoznak meg a vásárlók részéről, ezért ezt igyekeznek kielégíteni a gyártók, ennek köszönhetően már tűzgátló ajtókilincsek is rendelkezésre állnak, amelyek fontos szerepet játszanak abban, hogy egy tűzesetben ne történhessen nagyobb tragédia.

A tűzgátló ajtókilincseknek már a neve is arra utal, hogy megakadályozzák a tűz továbbterjedését, illetve hozzájárulnak ahhoz, hogy bármilyen helyiségből ki lehessen menekülni, hiszen egy hagyományos, túlforrósodott kilincshez súlyos sérülések nélkül képtelenség hozzáérni. A tűzgátló ajtókilincsek speciális felületüknek köszönhetik azt, hogy egy tűzeset során nem hevülnek fel, ami nem csak a tűzesetekben nyújt megoldást, hanem általa hosszú távon használhatóvá válnak, mivel a bevonat kiemelkedő tartósságot biztosít a kilincsek számára, így nem kell foglalkozni a gyakori cseréjükkel.

Mivel laborokban, vagy ipari területeken nagyobb esély van arra, hogy tűzeset következzék be, ezen építmények területén mindenképp tűzgátló ajtókilincsek telepítése mellett kell dönteniük a vállalkozások tulajdonosainak. Így nem csak a telephelynek, hanem az alkalmazottak biztonságát is meg tudják alapozni. A tűzgátló ajtókilincsek különböző kialakítással kaphatóak, ami által az ügyfelek a saját igényeikhez és az ajtók kialakításához igazíthatják a termékek megvásárlását.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a tűzgátló ajtókilincsek előnyeit, és fontos Önnek a biztonság is, szerezze be a termékeket a SM-Door Projekt Kft. választékából! A minőséget garantáljuk! Tekintse meg a tűzgátló ajtókilincseket honlapunkon, a www.smdoor.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-922-4619-es számon, vagy írjon e-mailt az info@smdoor.hu címre!