Napjainkban széles gumiabroncs kínálattal találkozhatunk, de ahhoz, hogy számunkra a legideálisabb autógumit kiválasszuk érdemes pár szempontot figyelembe venni!

Lehetőségeink szerint olyan gumiabroncsot válasszunk, amely már számtalan területen és autós teszteken bebizonyította kiváló minőségét! Egy hibátlan gumiabroncs legfőbb jellemzői a jó tapadási képessége, megfelelő kanyarstabilitása, rövid távolságú a fékútja, hosszú élettartama, és nem utolsó sorban biztosítja vezetés közben, hogy reális mennyiségű üzemanyagot fogyasszon az autó. Ne felejtsük el az EU jelzéssel ellátott címkéket is megtekinteni az autógumi felületén, annak ellenére, hogy csak kevés információt közöl az adott gumiabroncsról!

Vegyük figyelembe lakóhelyünk általános időjárási jellemzőit is, mert, ha környezetünkben nincsenek nagy hidegek, és hó sem esik le jelentős mennyiségben, ebben az esetben egy négyévszakos gumiabroncs is kiváló választás lehet számunkra! Ezzel szemben, ha többször megfordulunk hegyvidéki környezetben, ahol havazás sűrűn előfordulhat, akkor mindenképp kifogástalan minőségű téli gumit válasszunk, amely biztosítja a balesetmentes vezetést!

Végül, de nem utolsó sorban nem árt alaposan átgondolni, hogy a továbbiakban milyen költségei lehetnek a kiválasztott gumiabroncs megvásárlásának. A többség inkább választja az olcsó, gyenge teljesítményű abroncsokat, kedvezőbb áruk miatt, pedig ezek az autógumik egyáltalán nem biztonságosak, hamarabb is kopnak, ráadásul rengeteg üzemanyagot is fogyaszt velük autónk. Egy prémium kategóriás autógumi drágább, de hosszabb élettartamú, és a biztonság garantált! Érdemes mindig figyelni az autógumi kereskedések kínálatát, nagyon sokszor vonzó ajánlatokkal, akciókkal várják a vásárlókat, ennek köszönhetően pénztárcabarát áron juthatunk hozzá a prémium termékekhez!

Nálunk megtalálhatja az akciós autógumik széles választékát! Ha interneten rendel tőlünk, biztosítjuk az ingyenes kiszállítást otthonába! Ne hagyja ki a Mez&Mol Kft. ajánlatát, minőségi gumiabroncsainkkal élmény lesz a vezetés! Tekintse meg termékkínálatunkat a www.autogumiplaza.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-959-0201-es számon, vagy írjon e-mailt az info@autogumiplaza.hu címre!