infonegyed.hu

Mezőgazdasági olajok és felhasználási területük

2018-02-27 Tervezés

A mezőgazdasági szakemberek, földművelő gazdák tisztában vannak azzal, hogy a napi, zavartalan munkavégzéshez elengedhetetlenek a mezőgazdasági olajok, ugyanis ezek felelnek a haszongépjárművek rendeltetésszerű használatáért. Azonban nem mindegy, hogy a berendezésekhez és a munkagépekhez melyik mezőgazdasági olajat használják fel a gépek tulajdonosai, ugyanis, ha nem fordítanak erre kellő figyelmet, akár a haszongépjárművek meghibásodását is okozhatják!

Szerencsére rendkívül egyszerű megállapítaniuk a vásárlóknak, hogy a tulajdonukban lévő haszongépjárművekhez milyen mezőgazdasági olajra van szükség, ugyanis ezzel kapcsolatban találhatnak információkat a gépek kezelési könyvében vagy pedig a gyártótól is érdeklődhetnek, így semmilyen probléma nem merülhet fel az ideális mezőgazdasági olaj megvásárlását illetően.

Az érdeklődők számára plusz segítséget nyújtanak a mezőgazdasági olajok tájékoztatói és flakonjai is, ugyanis gyárilag mindegyiken feltüntetik, hogy milyen teljesítményű berendezésnek biztosítják a rendeltetésszerű alkalmazását. Eszerint például a 15W-40 jelzés univerzális terméket jelöl, ugyanis a legtöbb mezőgazdasági berendezés működéséért felel. Az ilyen típusú mezőgazdasági olajok a zavartalan használatot a legnehezebb üzemeltetési körülmények között is biztosítják, vagyis semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja a minőségi munkavégzést az adott területen.

Ezzel szemben a 20W-50 jelzésű mezőgazdasági olaj növeli a motor tömítettségét, csökkenti az olajfogyasztást és állandó, stabil olajnyomást biztosít, ezért inkább erőgépekhez és önjáró betakarítógépekhez szokták alkalmazni a szakemberek.

Ha bármilyen más kérdés felmerülne a mezőgazdasági olajok típusát illetően, vagy szeretne minőségi terméket vásárolni, keresse cégünket, a Re-Cord Agrotrans Kft.-t! Kínálatunkban számos mezőgazdasági olajból válogathat, tájékozódjon termékeinkről weboldalunkon, a www.olajsziget.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-28-410-366-os számon vagy írjon e-mailt az info@olajsziget.hu címre! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni termékeinkben!