Bizonyos berendezések ragasztása, javítása komoly kihívások elé állítják az embereket, például a magas hőmérsékletnek kitett készülékeké. Esetükben nem lehet akármilyen anyagot felhasználni, mert egy nem megfelelő ragasztó szinte azonnal elengedhet a magas hőmérséklet hatására, ebből pedig még balesetveszélyes körülmények is kialakulhatnak. Sokan szívesen fogadnának tanácsot annak érdekében, hogy praktikusan, egyszerűen meg tudjanak oldani akár egy szivattyú vagy tűzhely javítását is. Amennyiben Önnek is ajánlásra lenne szüksége, ismerkedjen meg a magas hőállóságú szilikon ragasztóval!

magas hőállóságú szilikon ragasztó ideális megoldást nyújt az olyan berendezések javításához, ragasztásához, amelyek működésénél jellemző a magas hőmérséklet. A speciális anyag esetében nem kell félni az olvadás, vagy egyéb kellemetlenségek miatt, ugyanis 300 °C –ig alkalmazható. A magas hőállóságú szilikon ellenáll még a szélsőséges időjárásnak, napsugárzásnak is. Nem mehet idő előtt tönkre, hosszú éveken át gondoskodik a berendezések problémamentes, biztonságos használatáról. A magas hőállóságú szilikon egyszerű, praktikus megoldást kínál a felhasználók számára. A termék alkalmazásával elkerülhető, hogy kidobásra kerüljenek az alapvetően jól működő berendezések. A magas hőállóságú szilikon többféle készülék esetében is alkalmazható. Legyen szó tűzhelyről, szivattyúról, kéményszűrőkről vagy akár pizzakemencékről, bátran gondoljon a termékre, ugyanis ideális megoldást nyújt a ragasztáshoz.

A magas hőállóságú szilikon nagy segítséget biztosít, tapasztalja meg Ön is a termék előnyeit, és szerezze be a Westex Kft.-től! Kiváló minőségű ragasztóink bármilyen problémánál ideális megoldást kínálnak. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a magas hőállóságú szilikon ragasztóról, amit a www.westex.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-94-510102-es számon, vagy küldjön e-mailt a westex@t-online.hu címre! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.