Egyre több kültéri fitnesz eszköz kerül kihelyezésre a különböző parkokban. Óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen így az emberek külterületen is változatosan sportolhatnak. Ezeknek az eszközöknek a használata díjmentes, emiatt is közkedvelt megoldásnak számítanak. Ahhoz, hogy a berendezések rendeltetésszerűen működjenek, és használatuk ne veszélyeztesse az embereket fontos, hogy a kivitelezők még a területek átadása előtt gondoskodjanak a kültéri fitnesz eszközök ellenőrzéséről. Amennyiben profi szakembereket szeretne találni a kültéri fitnesz eszközök ellenőrzéséhez, forduljon bizalommal a SZAMEI Kft.-hez!

A SZAMEI Kft. évek óta foglalkozik kültéri fitnesz eszközök felülvizsgálatával, ellenőrzésével. A szakemberek tisztában vannak azokkal a tényezőkkel, követelményekkel, amelyek kulcsfontosságúak az eszközök megbízhatóságának szempontjából. A SZAMEI Kft. körültekintően végzi a kültéri fitnesz eszközök ellenőrzését, hiszen a szakemberek tudják, hogy a munkájukon sok minden múlhat. A vizsgálat után Ön bátran átadhatja az embereknek a területet, eszközöket, hiszen nem okozhatnak gondokat, baleseteket. Fontos, hogy a kivitelezők semmiképp se feledkezzenek meg a kültéri fitnesz eszközöl ellenőrzéséről, hiszen, ha baleset következik be, az elmaradt vizsgálat miatt felelősségre is vonhatják őket. A biztonságos berendezéseket az emberek bátran fogják használni, hiszen tudják, hogy nem eshet bajuk a sport közben, így a terület is százszázalékos kihasználtság alatt lehet. A SZAMEI Kft. rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatását mindenképp megéri igénybe venni.

Az átadás előtt keresse a SZAMEI Kft.-t, és biztosítsa a maximumot a park látogatóinak, sportolóinak! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, amit a www.szamei.hu címen ér el. A kültéri fitnesz eszközök ellenőrzésével kapcsolatban rövid időn belül rendelkezésére tudunk állni. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen minket telefonon a +36-20-428-2313-as számon, vagy küldjön e-mailt a szamei@szamei.hu címünkre!