A kompresszorok rendkívül hasznos eszközök számos ipari területen, de ahhoz, hogy mindig minőségi munkát lehessen végezni velük, a szakembereknek folyamatosan a korszerűsítésükön kell dolgozniuk. Így születhettek meg az olajmentes spirálkompresszorok, amelyekkel tulajdonosaik csakis előnyökre tehetnek szert!

Az olajmentes spirálkompresszor működéséhez, ahogy a nevéből is kikövetkeztethető, semmilyen kenőanyagra nincs szükség. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, olajmentes spirálkompresszoroknak köszönhetően a felhasznált levegő nem kerül kapcsolatba a kenőolajjal, ezért a sűrített levegő szennyezésének a kockázata teljesen kizárt. A berendezésekben a sűrített levegő előállítása folyamatos, emellett teljesen pulzálásmentes is. Az ilyen típusú kompresszorok működtetéséért léghűtéses villanymotorok felelnek, szíjáttételen keresztül. Az olajmentes spirálkompresszorok esetében nem csak a kenőolaj megvásárlásán lehet spórolni, hanem a karbantartási munkálatokon is, ugyanis a berendezések kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy csak minimális szervizelést igényeljenek, így csekély az esély arra, hogy meghibásodás lépjen fel. Ebből következik az is, hogy hosszú távú befektetést is jelentenek használóiknak.

Mivel számtalan ipari területen van szükség a tiszta, sűrített levegőre, az olajmentes spirálkompresszorokkal ennek megoldása nem jelent problémát. Nekik köszönhetően még minőségibb termékeket és szolgáltatásokat lehet biztosítani az ügyfelek számára!

Ha Ön is szeretne előnyökre szert tenni, döntsön az olajmentes spirálkompresszor mellett, amit a Defém Kompresszor-Technika Kft. kínálatából vásárolhat meg! A minőséget garantáljuk mind termékeinkkel, mind szolgáltatásainkkal kapcsolatban! További információkért keresse fel honlapunkat a www.kompresszor-technika.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-519-1541-es számon, vagy írjon e-mailt az info@kompresszor-technika.hu címre!