infonegyed.hu

Konténerszállítás? Könnyen megoldható!

2018-07-02 Tervezés

A konténereket manapság már széles körben hasznosítják. Igazán praktikusak, erősek és időtállóak, így vétek lenne nem kihasználni az előnyös tulajdonságaikat. Hol vannak már azok az idők, amikor a konténereket csupán szemétszállításra alkalmazták, ennél sokkal több rejlik bennük, és jó lehetőséget nyújtanak tárolásra, raktározásra, de egy kis átalakítás után akár dolgozni, aludni, lakni is lehet bennük.

A konténerek egyik hatalmas előnye, hogy mobilak, tehát igazán egyszerűen lehet őket egyik helyről a másikra szállítani. Csupán egy megbízható daru kell hozzá. A daruzás segítségével a konténerszállítás gyerekjáték! A manapság készülő daruk már minden részletükben színvonalasak, úgy tervezték őket, hogy meg se kottyanjon nekik az, ha nagyméretű és nehézsúlyú gépeket, konténereket, építőanyagot, árut kell mozgatniuk, vagy telepíteniük. Gyors, biztonságos, időtakarékos, költséghatékony és korszerű megoldás a konténerszállításra, már csak meg kell találni hozzá a megfelelő szolgáltatót és a legjobb darukat. Egy ilyen partnerrel nem kell felesleges időt vesztegetni, nem kell tartani a balesetektől, illetve attól, hogy színvonaltalan munkára pazaroljuk a pénzt. Éppen ezért válasszon Ön is körültekintően, és bízzon meg egy olyan céget, amihez a későbbiekben is fordulhat daruzással kapcsolatban!

A www.kopecsko.hu weboldalon megtalálja a Kopecskó és Társa Kft. bemutatkozó honlapját, és bármikor igénybe veheti szolgáltatásainkat is, ha elérhetőségeinken kapcsolatba lép velünk! Gépparkunkban egytől-egyig olyan daruk és szállításra, illetve telepítésre alkalmas munkagépek találhatóak, amiknek a segítségével megbízhatóan tudjuk lebonyolítani a megrendelt konténerszállítást és daruzást Ajkán. Bármilyen konténert is szeretne elszállíttatni a tároló konténertől kezdve a hűtőkonténeren át a lakókonténerig, forduljon hozzánk bizalommal! A részletekkel kapcsolatban, árakért és árajánlatért keressen minket a +36-88-210-884-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a kopecsko@kopecsko.hu  e-mail címre!