Vannak olyan gazdik, akiknek különösen fájdalmas háziállatuk elvesztése. Az együtt eltöltött évek alatt sokan nagyon összekovácsolódnak a kutyájukkal, macskájukkal, emiatt olyan érzést vált ki belőlük a kedvencük halála, mintha egy családtagtól kellene elbúcsúzniuk. Egyesek a szoros kötelék miatt képtelenek hagyományos temetés keretein belül megadni a végtisztességet az állatnak. A sír kiásása, tetem mozgatása mind olyan dolgok, amelyek csak jobban mélyítik a gyászt, és fájdalmasabbá teszik a helyzetet. A gazdik inkább azt az utat választanák, aminél nem tehetik ki magukat olyan eseményeknek, amelyek csak további fájdalmat, lelki terhet okoznának számukra. Amennyiben Önnek is fontos, hogy méltó, ugyanakkor kíméletes formában búcsúzhasson el kedvencétől, a legmegfelelőbb, ha a kisállat hamvasztást választja!

A kisállat hamvasztásnál nincsenek olyan teendők, amelyek kellemetlenséget okoznának Önnek. Ez esetben nincs szükség elföldelésre, és a tetemet sem kell mozgatnia. A szolgáltatás igénybevételével minden olyan dolgot elkerülhet, amik hosszú időre lelki szempontból fájdalmat okoznának. A kisállat hamvasztás a legméltóbb formája a búcsúnak. A gazdik urnában kapják vissza a házi kedvencük földi maradványait. A hamvakat tartalmazó edényt elhelyezheti közvetlen környezetében is. Ez a fizikai közelség segíthet abban, hogy Önnek könnyebb legyen feldolgozni a veszteséget, amit kedvence halála okozott. A kisállat hamvasztás kevésbé megterhelő, így, ha fontos Önnek az, hogy minél hamarabb megnyugvást találjon, döntsön bátran a kisállat hamvasztás mellet.

Ha szeretné igénybe venni a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatást, forduljon bizalommal a Nagydarab Bt.-hez! Ügyfeleink számára minőség, megbízható segítséget biztosítunk a legnehezebb pillanatokban. Felkészült, profi csapatunk mindent megtesz a gazdák lelki nyugalmáért. Bővebb információkat honlapunkon találhat, amit a www.tetemszallitasbudapesten.com címen ér el. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal telefonon a +36-30-311-7788-as számon, vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!