A jó időnek köszönhetően egyre többször mozdulunk ki otthonainkból, és a nyár küszöbén állva lassan a fesztiválszezon is beindul. Régen divat volt a különböző események belépőjegyeit elrakni emlékbe, napjainkban ezt a klasszikus papírformát felváltotta a karszalag, így nem egy dobozban tároljuk ezeket az emlékeket, hanem a csuklónkon.

Nagyon népszerű megoldás, a szervezők és a vendégek szempontjából is. Szeptemberben nagyon sok fiatalt láthatunk, akiknek legalább 5-6 darab karszalag díszíti a karját, a fesztiválozók többsége inkább divatos kiegészítőként tekint a karszalagokra, és csak jóval később szabadítja fel csuklóját ezektől a belépőktől.

Nem csak a fiatalok körében népszerű megoldás, az idősebb korosztály is kedveli, ugyanis egy kiállításon, ha bárki elkéri a belépőnket, nem kell a táskánk mélyére kotorni azért, hogy elővegyük a papírdarabot, ehelyett csak a csuklónkat kell felmutatni, és máris igazoljuk magunkat. Ráadásul vannak olyan tárlatok, ahol csak egyszer kell kifizessük a belépőnk árát, miután felrakták a karszalagot, és nem vesszük le, következő alkalomkor díjmentesen látogathatjuk a kiállítást, a karszalag felmutatásával. Egy karszalagot nem lehet elveszíteni, míg egy hagyományos belépőt igen! Fesztiválokon elkerülhetetlen, hogy a vendégek ki-és belépjenek az esemény területére, a karszalag biztosan rögzítve van a csuklónkra, így esélytelen, hogy sétálás közben elhagyjuk. A szervezők figyelembe veszik a résztvevők igényeit, valószínűsíthető, hogy azért váltott már szinte az összes fesztivál karszalag alapú belépőre, mert a látogatók jelezték, hogy többszöri fennakadást okozott egy-egy papír alapú belépőjegy.

Ha tervezés alatt álló eseményének karszalag alapú belépőjegyet szeretne gyártatni, keresse a Raszter Nyomdát! Szolgáltatásunkról bővebben honlapunkon a www.raszternyomda.hu címen olvashat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-237-0076/24-es számon, vagy küldjön e-mailt a kereskedelem@raszternyomda.hu címre!